"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bugün güzel buluşma oldu bizim burada Tam on üç kişi geldi bu akşam paragafta Sekizi duruyor bak hazır kıta ayakta Katkı eden dostlara teşekkürüm bol olsun.
Ayhan yeğenim feda olsun sana şiirlerim. Acizane olarak albümden sana uygun olanı ancak buldum. antolojide en asabi şair katagorisinde ismimiz en başta.. . Buraya alamıyorum sayfanın muhteviyatı uygun değil. sayfamı gez istersen beğendiğin şiirim senin olsun
BUAKAŞAM KARLANACAK DAĞLARDAN BİRİ KOPTUR DOĞRİ DERSUN ÇOK ZAMAN İSMUM BURADA YOKTUR YÜZ GÖRİMLÜĞİNİ ALMAYA YUZUM YOKTUR BUNDAN SONRA KESİRLER DEVAMLARDAN AZ OLSUN
Şu kefalet işini, haftaya brakıyorum iki tane permatik, adrese yolluyorum bu akşamlık bu kada,r burada kesiyorum diliyorum söz veren, sözünde sabit olsun
Enişte güldürme beni, biri gelir diğeri gelmez yok böyle bir şey... bu alemde düz yazdıkların bak ne güzel geliyor... neysa geldiler kabul ettik ve keltoş saçını öptük.. hafataya da gelirsen sana baklava ısmarlayacağım. Allah'a emanet ol/ olunuz
Çok özledum sizleri değerli arkadaşlar. İnanın gördum sizi akti gözumden yaşlar. Benum gibi olanlar yari geceyi başlar. Paragafta olanlar bağışlayıcı olsun.