"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Teşekkürler muhtarım mutlu eyledin bizi Hergün her saat burda görmek isterim sizi Okurum sayfalarda yazdığın yazınızı Kırıkhanın gösterdin bize güzel içini.
Muhtarım ağızından çıkardı bir onyedi, Sanmayın ki Altuncu gece yemeği yedi, Kafasına koymuştur yapacaktır diyeti, Belki o zaman dostlar rahatladır içini.
KIRIKHAN' DAN BİR GURUP, MUTLAK MAÇA GİDECEK, ALKIŞLARIN İÇİNDE, TRABZON GALİP GELECEK, MAÇ SONUNDA BİZLERİN, HEP YÜZÜMÜZ GÜLECEK, BORDO MAVİ DOLDURUR, SAHALARIN İÇİNİ !! .. . .
Hayırlı geceler hepinize... Pargafın sonuna yetişebildim.Bir selam verip iyi geceler diliyorum size...Eşimin amcasının vefatı nedeniyle taziyemiz vardı.O nedenle aranıza katılamadım....
Sayfaları doldurduk ne mutlu hepimize Bu güzel mutluluklar yazılsın hanemize Saygı sevgi mevcuttur şükürler halimize Bu güzel tabloların kim görüyor içini..