"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
O NE GÜZEL KESTANE, SOY DA YE TANE TANE, MAHMUT BİZLERE GÖNDER, POSTAYLA BİR KAÇ TANE, SAKIN GÖNDERMEM DEME, UYDURMA HİÇ BAHANE, KUMUŞ- KABUK HEP AYIR, BİZE GÖNDER İÇİNİ !!. . . .
Ziyafet çektin bize sulandı ağızımız, Kestane burda vardır almaya yok paramız, Pazarda satılıyor hemi de muşmulamız, Herkes yesin dışını ben yiyeyim içini.
Ara verdim burada torunlar rahat bırakmaz Ödevim var diyerek bana sırayı sunmaz Neyse aldım sırayı irfan bir daha durmaz Acalım sayfaları okuyalım içini..
Müfettiş yokladı gitti selam vermedi bize, Yeyeni Çerkezköyden el sallar belki size, Gelin dostlar beraber hemen dönelim öze, Herkes dışını görsün biz görelim içini.
HEPSİNDEN DA İYİDİR, MAHMUT SENİN HİZMETİN, RESİMLERİ ÇEKERKEN, ÜŞENMEDİN BEZMEDİN, BU KADAR RESİMLERİ, OTURARAK ÇEKMEDİN, SEN ÇOK İYİ BİLİRSİN, BU MESLEĞİN İÇİNİ !! . .