"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Duydum ben sesinizi teker teker saymadım Bu akşam çok üzgünüm kimseye kızamadım Gelen bütün dostların adını sayamadım Böyle fakir paragaf daha olmaz inşallah.
KIRIKHAN' DAN BURSA' YA, GÖLCÜK' E ÇOK ÇOK SELAM, BU GÜZEL SAYFALARDA, YAPALIM GÜZEL KELAM, SABIRLA BEKLEYELİM, İYİ OLUR VESSELAM, ŞÜKÜR OLSUN ALLAH' A, DİYECEĞİZ İNŞALLAH !! . .
Kızarmı hiç Muzaffer onun sevdiği şey bu, Sakın demeyin bana iç bunun üstüne su, Yarın sabah köyümde bağırır belki kuku, Kukudan önce dostlar uyanırız inşallah.
Kırıkhana selamlar muhtarım sen nasılsun Güzel dörtlük yazarsun yürecüğün sağolsun Nasıl bulursun bizi niye uzak durursun Gönüller bir olunca görüşürüz inşallah.
Ben devamli burdayım siz ayrılana kadar Uykusu gelen serbest istese hemen yatar Sanmayın ayrılanlar geri kalanı satar Sağ kalırsak haftaya buluşuruz inşallah.
Ergin Ayanı gördüm ordunun kıyısında Bir hoş geldin diyeyim bu gece yarısında Bakalım duyacakmi ne çıkacak sonunda Güzel dörtlükle burda olacaktur inşallah.
Karar sizin dostlarım ben rıhtımda beklerim, Bütün yazılanları özel yere eklerim, Elbet boşa hiç gitmez sanalda emeklerim, Sizinle buluşmamız daim olur inşallah.
Güzel güzel yazaruk okuyanlar haz olsun Gelip katılmayanın güzel canı sağolsun Gece ilerlemiştur sizlere feda olsun Gidemem ben yatmaya buradayım inşallah.
Ergin burada ama gelmiyor aramıza, Herhalde muhtaç değil bu bizim paramıza, Yazması elbet iyi gelirdi yaramıza, Bir gün gelip buraya yazar olur inşallah.
Muhtarı göremedum ayrıldımı buradan Çok teşekkür ederim razı olsun yaradan Kırıkhanda herkese selam söyle sıradan Haftaya biz burdayız görüşelim inşallah.