"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Muhtarım teşekkürler bana arkadaş oldun, Kırıkhandan buraya sanal bir köprü kurdun, Sanırım isteyerek sandalyeye oturdun, Bütün herkes arzulu olacaktır inşallah.
İSTİYORSAN BU AKŞAM, BURADA SONLAYALIM, SADECE BİZLER YAZIP, UYKUSUZ KALMAYALIM, HAZIRLIKLARIMIZI, HAFTAYA SAKLAYALIM, YİRMİ OTUZ KİŞİYİ, BULACAĞIZ İNŞALLAH !!..
MEHMET KIRMAZ HOŞ GELDİN, SANA İYİ BAYRAMLAR, GELİR GELMEZ AYRILMA, DEME İYİ AKŞAMLAR !.. PARAGAFA BU AKŞAM, YAZALIM ÇOK DESTANLAR, MUHABBETİMİZ ARTAR, GÜZEL OLUR İNŞALLAH !!..
Sen bilirsin muhtarım ben her şeye uyarım, Sen sessiz konuşursan ben burada duyarım, Sakın üzülme dostum değişmez hiç ayarım, Senin ile her hafta buluşuruz inşallah .
Kalmışınız başbaşa hep yazar durursunuz Soruyorum sizlere bu işe ne dersunuz Ben geldim duydunuzmi sakın ha gidersunuz Yatmak yoktur bu akşam konuşalım inşallah.
Muhtar vurdu muhuri gitti yattı aşağa Kalmayalım yalağuz yazıktır bu uşağa Misafir geldi bana uzak kaldım bayağa Bundan sonra engel yok yazışuruk inşallah.
Kimler çevrimiçi ( 19.11.2010 SAAT : 22.50) Bu forumu gezen kullanıcılar: AHMET ÜSTÜNBAŞ, irfanaltuncu, Muzaffer Altuncu ve 0 misafir
YUKARIYA BAK HOCAM, SİTEDE KAÇ KİŞİ VAR, TEKRAR TEKRAR BAKARIM, SADECE ÜÇ KİŞİ VAR, AHMET-MUZAFFER-İRFAN, ARA BAK BAŞKA KİM VAR? HEP HAYIRLI GECELER, OLACAKTIR İNŞALLAH !!....
Braktın bizi yalanız sonra sorarsın bize, El evinden burdayım yazıklar olsun size, Gelin ilgisizliği getirelim biz dize O zaman düzelecek bu durumlar inşallah.
Mahmut gezdirmiş bizi memlekette her yanı Ona teşekkür ettim helal etsin hakkını Kabaklar sıralanmış yeyeyim muşmulını Resimler devam eder yatmaışsa inşallah.
MUHTAR BU AKŞAM BURDA, TEK TE KALSA YAZACAK, MUZAFFER HOCA BANA, BELKİ İÇTEN KIZACAK, OLMAZ YANLIŞ BİR DURUM, BU HUZURU BOZACAK, ÜSTÜNBAŞ İLE İRFAN, SABAHLARIZ İNŞALLAH !!..
Akşam üstü burdaydım şimdi selam vermedim Benden sonra gelene hoş geldin diyemedim Site sakinlerini bu akşam topluca göremedim Duyan bütün doslarım gelsin bekliyorum inşallah.