HARUN SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

HARUN SEVER

Mesajgönderen Ömer Sever » Pzt Oca 09, 2006 1:31 pm

sitemize yeni bi sever gelmis ilk selami ben vermek istedim tanimasam da sitemize hosgeldin ziyaretlerinin artmasi dilegiyle :D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Oca 09, 2006 3:56 pm

EVEEEEET SONUNDA ÜYE YAPTIK.YAZILARININ DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mmrb

Mesajgönderen Faruk Işın » Sal Oca 10, 2006 1:21 pm

HARUN ABİ NERDESUN HERHALDE ISIRILMAYI ÖZLEDİN SENİ SEVİYORUM YAZIN GELİRMİSİM 8) :lol: :o :( :)
:D :? :oops: :idea:
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Cmt Oca 14, 2006 1:08 pm

Kendini tanıttında benmi görmedim.Ömeri hatırlarsın enkoyu şurli oldu.Dut yemiş bülbül gibisin
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hediye Sever » Pzt Oca 16, 2006 3:24 pm

Sitemize yeni bir kişi daha katılmış hemde bizim sever sülalesinden her nekadar tanımasamda memnun oldum hoşgeldin buarada kurban bayramını kutluyorum
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: HARUN SEVER

Mesajgönderen Harun Sever » Pzt Oca 16, 2006 7:38 pm

ömersever yazdı:sitemize yeni bi sever gelmis ilk selami ben vermek istedim tanimasam da sitemize hosgeldin ziyaretlerinin artmasi dilegiyle :D

Merhabalar Ömer;
çok tanışmıyor sayılmayız, ancak ben seni tanırken sen çok genç, daha sonrada ben çok hayırsız olunca böyle birbirini tanımayan akrabalar oluverdik.... Sen Zonguldak ta doğduğun tarihlerde, ben bir köyde öğretmendim ve Annen ve Babandan çok ilgi ve yakınlık gördüm, sana kendimi uzun bir şecere den sonra tanıtmak yerine, Köseömeroğlu Harun SEVER diyeceğim. İlgine teşekkür ediyorum ve karadenizlilik ruhundan hissedilen heyecanını kutluyorum. Görüşmek ve gülüşmek dilği ile...
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Harun Sever » Pzt Oca 16, 2006 7:44 pm

FATİH SEVER yazdı:EVEEEEET SONUNDA ÜYE YAPTIK.YAZILARININ DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE.

Fatih dostum, beni üye yaptın sağol da, biz burda bizim için bir forum başlatıldığından habersiz kaldık, dolayısıyla bize sela verenlere cevap vermemiş ve saygısızlık yapmış olduk. Bunda seninde payın var mı acaba? :) Umarım bu tarihten sonra güncelleyebiliriz.
Sağol Fatih, dilerim yayına başladıktan sonra da köseömeroğulları.com da görüşürüz... :lol:
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: mmrb

Mesajgönderen Harun Sever » Pzt Oca 16, 2006 7:55 pm

faruk işin yazdı:HARUN ABİ NERDESUN HERHALDE ISIRILMAYI ÖZLEDİN SENİ SEVİYORUM YAZIN GELİRMİSİM 8) :lol: :o :( :)
:D :? :oops: :idea:

Ey gidi Faruk,
Ben nerde olduğumu bilirmiyim,
bir yaban elde; kimbilir neredeyim.

Bu arada, ısırılmayı özlemedim, en azından Senin tarafından :)

Yazın gelirmiyim dersin? bunu sen bilirsin... :) Bak kendine ve işine :lol:

Ben sen sevduğumi da dünyalara duyurdum...
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Harun Sever » Pzt Oca 16, 2006 8:18 pm

[quote="hasansever"]Kendini tanıttında benmi görmedim.Ömeri hatırlarsın enkoyu şurli oldu.Dut yemiş bülbül gibisin[/quote

Hasan Ağabeyim merhabalar.
Valla senin mesajını okuyana kadar kendimi tanıtmam gerektiğini düşünmedim, sanki herkes beni tanır. bunun için ayrı bir mesaj yazmam gerekecek sanırım.

Ömeri hatırlamak çok zor değil (O kadar kayıp değilim), ama onda sıkı bir şur'luluk olduğunu sen ilk zamanlarda keşfetmiş gibiydin... hani kazanlarla uğrsıp duruyor du ya... :)

Ve ne desem boş, Ömer'in benden çok daha Şur'lu olduğunu düşünüyorum. Ben ne Trabzonu, ne Şur'u onun kadar tanımam sanırım. Kaldı ki; Şurlu olunmaz, Şur'lu doğulur diye düşünüyorum. :D

Bu arada, Ömer Bey den ve senden bahsettik, ancak evin hanımefendilerini site de de, sizin yazılarınızda da göremiyoruz.

Gönül Yenge ne yapar, nasıldır? Bana çok kızgın, dargın, kırgın v.s. midir? Senden ve Yenge Hanımdan tüm dünyanın önünde (Öyle ya, net aracılığıyla tüm dünya bizi izliyor :D) özür diliyorum.

Ve Deniz Hanım, şimdi çok güzel hanım hanım bir genç kız olmuşsundur sanırım. Üniversite de okuyor veya mezun olmuş çalışıyor musun? Kimbilir belki de ....

Görüşmek ve gülüşmek dileği ile
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Pzt Oca 16, 2006 9:41 pm

ok kardeş sağol henüz çözemedim bunu
Misafir

Mesajgönderen Ömer Sever » Pzt Oca 16, 2006 9:51 pm

harun abi üzgünüm evde deildim 5 gün cevap veremedim. mesajlarin için sagol ben seni hatirlayamadim gerçekten ama avatarindaki resim tanidik geliyur. buarada deniz iyi bi üniversitede okuyor daha mezun olmadi ama az kaldi.tekrar tessekkürler seni istanbula bekleriz,mutlu kalin. :D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Oca 19, 2006 10:27 am

Vay sayın abicim nerelerde kaldın be
katılımın için memnun olduk umarım daim olur ve buradan görüşmelerimiz devam eder. saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Kazancı » Cum Oca 20, 2006 4:41 pm

teyze oğlu slm lar şimdi sen de kimsin diye bişey sorarsın da ben cevaplayayım rahmetli teyzenin oğlu (şehriyenin) nasılsın nası gidiyo eskişehirdeymişsin kendine iyi bak
Sami Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzt Oca 23, 2006 10:56 pm

EMMOĞLU SİTEYE BİR GİRDİNMİ 6 AYLIK YAZIYOSUN. SONRADA KAYBOLUYON.BU İŞ SÜREKLİLİK İSTER. KÖSEÖMEROĞLU.COM NE ALEMDE ACABA.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: A

Mesajgönderen Harun Sever » Cmt Şub 04, 2006 8:28 pm

prometusa yazdı:öncelikle bu siteyi hazırlayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır sanırım sonzuz teşekkürler. bu arada kendimi tanıtayım ahmet kazancının oğlu sami (karğanun) tüm şura vede sizlere selamlar gökçeada dan sevgiler

Teyzemin oğlu, ne haber...?
İnşallah keyfin ve sıhhatin yerindedir. Yolun bir daha düşmedi herhalde bu tarafa, biz hala Eskişehir'deyiz. Görüşmek dileği ile...
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir