SEDAT ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Sal Ara 27, 2005 11:15 am

YAŞ ORTALAMASINI ARTIRDIĞINIZIN FARKINDA DEĞİLMİSİNİZ. DAYIOĞLU HOŞ GELDİN.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sedat Altuncu » Çrş Ara 28, 2005 8:22 pm

Sevgili sınıf arkadaşım Vahap bana dilediğin gibi hitap edebilirsin. Eski günleri yad etmek yüz yüze olmasa bile bilgisayarn aracılığıyla hasret gidermek hiç haberleşmemekten daha iyidir. Haftada bir sefer de olsa en azından nasıl olduğunuzu anlamış oluruz. Köyü ve köydekileri fazla ihmal ediyorsunuz. Sonuçta doğup büyüdüğümüz yerler buralar, görüşmek dileğiyle sevgiler,

Sevgili Bülent, bayramda görüşmek dileğiyle Özüm'ün gözlerinden öpüyorum sevgilerimle...

Sevgili Kayhan
İnsanlar gençte olsa yaşlı da olsa aynı ortamı paylaşabilirler. Köyü ihmal edenler arasında sen de varsın. Sevgiler...

Sevgili Mehmet(Aydınlı) Of'tan buraya internet aracılığıyla görüşebiliyoruz. Enişteni arada bir ziyaret etmen gerekmez mi?

Sevgili Osman. Bu sitenin oluşumundaki emeklerin dolayısıyla sana teşekkür ediyorum. Sevgilerimle...

Sevgili yeğenim Hakan. Gönül ister ki daha sık görüşelim. Ama şartlar bunu gerektiriyormuş. Yeğenimin gözlerinden öperim.

Sevgili Mehmet(Kırmaz) ilgine teşekkür ederim. Sağol.

Ve sevgili Faruk, sık sık görüşüyoruz ama buranın havası başka. Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Sedat Altuncu

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Prş Ara 29, 2005 2:55 pm

Sedat abi hoşgeldin, şenliklerde yaptığın çalışmalar gibi siteye de katkılarının tam olacağından şüphem yok. Yavaş yavaş da alış bilgisayara, teknoloji gelişiyor. :D
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 11:07 pm

OOOOOOOOOOOO.MORİ AĞABEY NASİLSUN.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzt Oca 02, 2006 9:41 am

ula halit gerçek adının Sedat olduğunu ilk defa öğrendim.Neyse AKSACLILAR gurubu çoğaldı.yalnzlıktan sıkılmıştım.allahın hadilisi
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ebru Ayan » Çrş Oca 04, 2006 11:56 am

Abi merhaba,
Faaliyetlerinin bu sitedede yararlı olacağı kanısındayım.
başarılarının devamı dileğiyle...
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Oca 16, 2006 2:56 pm

Kurban Bayramının 2. günü Özlenen Dinlenme Tesislerinde düzenlenen
Şahinkaya'lılar eğlence ve sohbet gecesine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor,sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Sal Oca 17, 2006 2:03 pm

PİTİPİT HASAN AĞABEM İÇUN SAĞDA SOLDA ÇOK KONUŞİYUMİŞSUN.PİTİPİT AĞABEM DERKİ AYAĞİNİ DENK ALSUN.KÖPRİDEN KARŞUYA GEÇURURSEM ONİ ALLAH BANA SUPHANEKEYİ OKUMAYİ NASİP ETMESUN DEYUR
Kayhan Durgun.

merhaba

Mesajgönderen mehmet aydinli » Pzt Oca 30, 2006 11:57 am

Merhaba enişde, kaç zamandur birşeyi merak edeyurum, bir türli soramayurum,Ahmet emice hatiyi bisenesi ,verdi oni ateşe ,ne içun yakdi oni.Yoksa Hatice hala eldukden (allah rahmetetsun) sonra Romayida yakarum dedida, hadiyimi ançak yakabildi. selam, saygılar .
mehmet aydinli

:)))

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Haz 21, 2006 2:36 pm

selam halit amca nasılsın neyse kendine iyi bak herkeze selam az kaldı geliyorum :)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen İlhan Ayal » Sal Eyl 12, 2006 7:06 pm

en güzel günlerimizin
bütün şenliklerin
çaykaraya gelenin ilk önce gördüğü
köyün yaz kış sahibi
selam sevgili ağabeyim. selam
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:45 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 23, 2007 5:06 pm

:arrow: Emiceoğlu merhaba,
Seni sitede görmek ne güzel,,,,,Ama sadece okuyorsun herhalde,bir de bir şeyler yazsan çok iyi olacak..

Herkese selam söyle,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 19, 2017 12:08 pm

Emiceoğlu selamunaleyküm,

Nasılsınız bakalım sayfanı hareketsiz gördüm biraz hareketlensin belki devam edersin,ben bayağı zaman oldu buralardayım bugün yazmak nasıp oldu inşallah bundan böyle haberleşiriz,Ailece hepinize sağlık,sıhhat,hayırlı günler dileriz......
En son Anonymous tarafından Çrş Nis 19, 2017 12:08 pm tarihinde darbelendi.
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir