MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 28, 2010 1:40 pm

Sevgili Muzaffer Abiciğim
Ne var ne yok nasılsınız iyimisiniz bir haylı oldu görüşemedik inşallah yaramaz bi durum hasıl olmamaıştır.İnanın Seni çok seviyor ve özlüyorum. Çoluk çocuğa selamlar ve sevgiler.Bizlerde şimdilik iyiyiz biraz rahatsızlandım ama allaha çok şükür iyiyim.
ALLAH'a emanet olasınız.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 18, 2010 10:10 am

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Sal Tem 20, 2010 8:55 pm

S.A Muzaffer Hocam! Sizi kıskandırmak gibi bir düşüncem yok amacım sizi suça teşvik etmek. Hani "Maşkodina Yılmaz Kuşmer Yaylası'na gider de ben nasıl gitmem" gibilerinden.. Selam ve saygılarımla!
Eklentiler
kusmer.jpg
kusmer.jpg (228.15 KiB) 4170 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Tem 22, 2010 7:53 am

Merhaba Hocam
siz sitede yokken bazıları bizim cezamızı kesmeye çalışıyor. bu yüzden ben bu siteden üyeliğimin ve kaydımın silinmesini istiyorum. bunun için ne yapmam gerekiyor. sizin yapabileceğiniz bişe varsa lütfen yapın. gayri sitede adımın olmamasını istiyorum.
saygılarımla
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Tem 22, 2010 8:25 am

Selam Gökhan Bey! Siteden öncelikle yöneticiler (admin, administrator, moderator v.s) kayboldu. Yönetici dostları bulabilsek söyleyecek çok şeyimiz var. Maalesef durum içler acısı. Öncelikle ev sahipleri evi terk etti, ardından da hane halkı. Siz yine de ayrılma talebinizi gözden geçirin Gökhan Bey, selam ve sevgilerimle!

Muzaffer Hocama ithafımdır; Hocam nerede olursan ol siteleri sık sık ziyaret ettiğini biliyorum. Hemen hemen her hafta bizim siteye de girip güzel şiirlerini paylaşıyordun. Eğer sen yoksan demek ki bu sitecilik bitmiştir. Sevgi ve saygıyla!
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Prş Tem 22, 2010 8:35 am

Merak ettim ve araştırdım. Muzaffer Hocamın Yenge Hanımın Köyü Fotinos'ta (Kabataş) olduğunu tespit ettim. Veli Torunlarından bir hocamızın bu duruma düşmesine bir anlam veremedim. Hocamın mantıklı bir açıklaması olur herhalde, ne işin var hanım köyünde? Hocam seni seviyoruz, selam ve saygılarımla!
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Tem 26, 2010 8:51 am

Sayın Hocam,
Aşağıda yazmış olduğum neden? ağırlıklı yazımdan sonra sırf facebookta düşünce ayrılığına düştüğümüz zat-ı muhteremin aşağıdaki sözlerine maruz kalan birisi olarak verdiğim tepkiyi eleştirmişsiniz.
size soruyorum: yazdığım yazının benzerlerini hepimiz yazmadık mı? bu sitemleri hepimiz etmedik mi? veya ettiğim bu sitemden ne yanlış anlam çıkabilir? Bu sayfa .............dan selamlar yazmak için mi sadece. duygu ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir sayfa değil mi? ben mi yanlış biliyorum.
malumunuz yazdığım yazılarda tek düzeliği hele de o zatı muhterem gibi iki kelimeyi bir araya getirmeden yazı yazmayı sevmem. genelde cümlelerimde hep birden çok anlam vardır. bunu da suç olarak mı algılıyorsunuz? o zat-ı muhterem gibi edebiyat yapmak olarak mı algılıyorsunuz.
ben ve siz düşüncelerinizi istediğiniz gibi açıklamaya özgür değil miyiz? benim hangi yazımda(bu sitede) siyaset vardır. hangi yazımda birini veya öbürünü bu sayfalarda cümlelerime kattım. o zat-ı muhteremin sancısı diğer sayfalarda olmasına rağmen buraya yansıtmasına siz göz yumabilir miydiniz? tabi ki hakkınızda olması münasebetiyle...
o zat-ı muhteremin yazılarında farkındaysanız aileme kadar uzanan yazılar var. bu yazılanların bu sayfalarda paylaşılması sizce ne kadar doğru.
ben insanları hakir görme, onlara karşı böbürlenme edalarına bürünecek kadar zavallı ve kişiliksiz biri değilim. ancak benim hatam şu sözü en başında hatırlamamamdır " ben bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye". "cahile efendi olmaktansa akıllıya köle ol" demiş atalarımız. ben bu hatayı yaptığımı geç anladım.
ama umarım siz de birşeyleri bu sözlerimden sonra anlamışsınızdır. sizi sitede rahatsız edişim bundan idi.
sağlıcakla kalın

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen gokhan sahın(hacaloglu) » Sal Tem 20, 2010 8:48 am
neden sorusunu sordum kendime defalarca... hepsine bir cevap buldum ve hepsini geçiştirdim. kimisini sevinçle kimisini hüzünle geçiştirdim. ancak bu site için neden sorularını düşünürken dün gece aklımdan geçen bir kaç soruyu paylaşmak istedim sizinle:
neden kuruldu bu site?
neden bu kadar fazla üye var?
neden bu kadar fazla üye olduğu halde kimse birşeylerini paylaşmıyor?
neden belli başlı kişilerin yardımları ve gayretleri ile unutulmamaya inat ediyor?
neden birileri birşeyleri deşmeye çalışıyor?
neden ...?
neden ...?
neden ...?
işte bu nedenlerin arasında gezerken kendimi sorguya çektim. imkanın olduğu halde neden bir selam verip son durumun hakkında bilgi vermiyorsun köy sakinlerine(seni kim merak edecek demeden!!!)diye. işte bu duyguların girdabında meçhule yol alırken, siz değerli köy sakinlerim ve site üyelerine en derin sevgi ve saygılarımı sunarak sizleri o anlamlı selam ile başbaşa bırakıyorum.
SELAMUNALEYKÜM EY CEMAAT
SELAMUNALEYKÜM EY MUHTEREMLER...
Allah'a emanet olun

bana cevaben yazılan
ALANYADAN İNADINA SELAM VE SAYGILAR
ALLAH ELIMI AYAĞIMI GÜCSÜZ BIRAKANA
KADAR BIRDE BU SAYFA KABANANA KADAR
HICDE EDEBİYAT YAPANI SEVMEM SITEYE ARADA
BIR GIRIP AKLIM ERMIYOR DIYENLERE BEN YORUMU
KIMIN İÇİN EDILENI BILIRIM COK AKILLI HER ZAMAN
KAYBEDER SAYGILARLA
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Eyl 08, 2010 7:04 am

Merhaba Muzaffer Abi Mubarek Ramazan Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Eki 22, 2010 6:33 am

Yeniden Merhaba Muzaffer Hocam YaklaşanMubarek Kurban Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim İnanırmısın her gün sayfayı açıp şu garıp yazılarını okuyorum ben inanki kahroluyorum nerde bu kadar insanlar demekki birileri buralarda emellerine kavuşmuş sadece direnen 3 kişi ama hergün sayfaya giripde yazmamak banada zor geliyor ama yinede yazılanları inanki okuyorum.
allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Bu sene Memleketcilik yaptın bu arada
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Pzt Kas 15, 2010 9:26 pm

DEĞERLI HOCAM H MUZAFFER BEYSENIN BU GÜZEL SITENIE BAKİNÇA MEMLEKET AKLIMA GELİYORSAĞ OL MUBAREK KURBAN BAYRAMİNİZİ AİLECE KUTLAR NIÇE BAYRAMLARA KAVUŞMA DİLEĞILE ALLAHA EMANET OL.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Ara 10, 2010 7:58 am

Selamü aleyküm abi bu sayfadan çok zaman oldu size selam yazmayalı geç de olsa selamımı vereyim dedim
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cum Ara 24, 2010 8:45 pm

S.A Değerli Hocam, nasılsın? Gölcük'e selam ve saygılarımla!
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cmt Ara 25, 2010 7:36 pm

S.A. Değerli Hocam, evet bu sitede tanıştık ve dost olduk. Sitelerin en güzel yanlarında biri de bu değerli ağabeyim. Bu vesileyle siteye emeği geçenleri şükran ve saygıyla selamlıyorum! Siteleri ihmal ediyoruz ancak tilkinin dolaşıp geleceği mekan kürkçü dükkanı hocam. O Face, Twitter v.s siteler de birgün bıkkınlık verecek. Şükür daha bulaşmadım onlara hatta savaş bile açtım kendi çapımda. Bizim siteyle uğraştığımdan paragafı dün akşam unutmuşum, eh yaş 27 oldu (yanlış yazmadım - yirmiyedi) artık, unutkanlık başladı. Nezdinizde tüm dostlara selam ve sevgiler gönderiyorum. Kendinize iyi bakın, saygılarımla!

Yılmaz DEMİR - BAYBURT
VELİ TORUNU
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Oca 02, 2011 5:49 pm

Muzaffer Amca hayırlı yaşlar olsun.Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice yıllar geçirmen dileğiyle....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Mar 16, 2011 7:18 pm

Sayın hocam,biliyorsunuz eskisi gibi siteye girmiyorum.Yayladaki fotoğrafları henüz yayınlamadınız değil mi?Telefonda sormayı unutuyorum.Selamlar...................
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir