"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Köyden bir ses yükseldi şenledi sayfamızı, Artık herkes tanıyor herhalde tayfamızı, Teşekkür Adnan Hoca sarmışsın yaramızı, Zor şartlar olsa bile hep burada olalım.
gidene güle güle kalanlar baş tacımız, uzun zaman gelmeyu elazığdan bacımız, kırıkhandan bir selam vermez oldu amcamız kalan sağlar bizimdir, bu ülküde olalım
İyi geceler deyip ayrıldı babaoğlu, Büfeden dönmedimi arkadaş Hacaloğlu, Sağolsun aramızda bulundu büyük oğlu, Boş vermeden her zaman bu sitede olalım.
çok heveslendum bu akşam finale kalmiştum, sohbet koyu olur, herkesi gelur sanmiştum gözlerumden uykuyu sokaklara salmiştum bu gece olmayacak, yenisinde olalım...
Ahanda geldum işte aldum haberlerini Gelmek mi istemezsin çabuk ver kararıni Misafire muhabbetin bilirim yararını Benim gönlüm istiyor hep birlikte olalım....
Bu sezon sona erdi yeni sezona bakın, Bu sitenin bağrına altın madalya takın, Brakanlar oldu ama sizler brakmayın sakın, Bayram sonu burada büyük ordu olalım.
Haydi bana müsaade deyipte ayrılayım Ayrılık süresince ben neyana dalayım Hayırlısıyla tekrar sizi burda bulayım Bu tatil döneminde daha zinde olalım....
Coşkun da ayrılınca kalmışım tek başıma, Yarın su katacağım soframdaki aşıma, Yeni sezon inşallah gelirsiniz karşıma, Cumartesi olmuştur nasıl zinde olalım.
Çok bekledim gelmedi geldi selam vermedi, Bendeki sıkıntılar yazık sona ermedi, Bazı dostlar finalı canlı canlı görmedi, Can bedende oldukça bir arada olalım.