"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bundan sonra gelecek paragaf ağaları, Daha vakit erkendir doldurun sayfaları, Her zaman özlüyorum bu bizim tayfaları, Bugün Antepte gezdim yorgun vücudum ile.
Ne adnan var ne ihsan nede muhammet şahin Mahmut gitti köyüne resimler beklemeyin Diğer arkadaşları bana hiç saydırmayın Tarih sayfalarını unutmam bile bile.
Sakın köyden bahsetma yüreklerim yanayı Yılların hasretiyle çiğerlerim kaynayı O eski yıllarımı gözlerim hep arayı Lazkıran paragayı sormayın bile bile.
Coşkun ile bu akşam bir arada bulunduk, Bize çok eşlik etti teşekkürler ey Gölcük, Çerkezköy girememiş terledi oldu sucuk, Biz yine bekleyelim gelir hışmile bile.
Yalnuz kaldum galiba sizlerin arasında Kimsede yoktur gözüm pulunda parasında Şunu da ekleyeyim gözünün karasında Yine burda bekleriz sonunu bile bile...
Adnan Ayaz uçmuştur o şimdi İstanbulda, Saatçı yeminlidir o asla olmaz burda, Sizinle buluşmak var dostlarım bu yaz Şurda, Herkes koşarak gelsin hanımlarıyle bile.
En zor iş beklemektur birinin gelmesini Sevdiğin bir insanın seni de sevmesini Hiç gülmeyen birinin birazcık gülmesini Nasıl olacak acap sonunu bile bile...