Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba İrfan amca, Babamla ilgili yazmış olduğunuz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tedaviye devam ediyoruz yakında kontroller var onlardanda haberdar ederim sizleri.Sizinde Anneniz rahatsızlanış çok çok geçmiş olsun.İnşallah şimdi iyidir.Allah beterinden korusun.Görüşmek üzere.
İrfan kardeşim...! HÜKÜM ALLAH'IN.....! Annenize ALLAH rahmetini esirgemesin...ALLAH utandırmasın onu inşaallah...!!!Mekanı cennet olur inşaallah...!!!
Annemi kaybetmiş biri olarak acınızı çok iyi hissediyorum...Ama ALLAH zayi etmez inşaallah...Sizler annenize iyi baktınız...İnşaalh duasını almışsınızdır...!!! Sizlere ve aile afradına başsağlığı diliyorum...!!!
Sevgili kardeşim takdiri ilahinin muktezası sizi üzdüğü kadar bizide üzmüştür.Acının paylaşımında ölene allahtan rahmet size ve aile camianıza sabır,metanet ve uzun ömür temennisiyle allaha emanet olun derim....
Sevgili İrfan Abi Değerli anneniz ve halmızın vefatını derin bir tessür içinde öğrenmiş bulunuyorum. Mevtaya ALLAH'dan rahmet hepimizin başı sağolsum diyorum. ALLAH utandırmasın.