MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 19, 2010 6:19 pm

Kayınpederimin ölümü ile sayfaya yazdığınız başsağlığı mesajı için teşekkür ederim, Allah sizlerden razı olsun.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Sal Şub 02, 2010 9:37 pm

" O L M U Y O R !!..

Sizlerden ayrı kalmak zor geliyor insana,
Bu garip günlerimi sakın sormayın bana,
Nasip olmadı dostlar gitmeğe Kırıkhana,
Gezmek çok güzel ama istenilen olmuyor.."

Yazan : Muzaffer ALTUNCU 01.09.2007 GÖLCÜK

Not : Sayın Muzaffer ALTUNCU bu şiirini yukarıdaki tarihte çok uzun olarak yazdılar.Ben burada sadece bir dörtlük bölümünü aldım. Hem hasretlikten bahsettiği için, hemde iki gündür sitelere fırsat bulup giremediği için. Kendilerini az önce aradım. Annesinin rahatsızlanıp hastaneye düştüğünü ve iki gündür onun rahatsızlığı ile meşgul olduğunu söyledi. Şu anda biraz iyi olup evde tedaviye devam ettiklerini bildirdi. Bende geçmiş olsun dileklerimi bildirip bu köşeye hatıra olarak bu anıyı yazmış oldum.
"ANA BAŞTA TAÇ İMİŞ, HER DERDE İLAÇ İMİŞ.
BİR EVLAT PİR OLSA DA, ANAYA MUHTAÇ İMİŞ."

Ne mutlu onlara anneleri yanlarında olup, onların hizmetini yapanlara ve hayır dualarını alanlara.. Sayın Altuncu' lar siz bu duayı alıyorsunuz.. Allah sizlerden razı olsun...Allah bu hizmetlerinizden sizleri mahrum etmesin. Tüm evlatların anaya ve babaya iyi muamele etmesini yüce Allah nasip eylesin.. Amin..

Benim annem de son anlarını yanımda geçirdi. 31 Aralık 2003 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu. Yeri mekanı nur olsun. Allah'ın rahmeti üzerine olsun..
02.02.2010 salı günü gece saat 22.16 Ahmet ÜSTÜNBAŞ - KIRIKHAN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Şub 04, 2010 5:13 pm

Öncelikle Selamlar.
Sevgili Muzaffer amca Nihayet sizinle yüzyüze gorüşebildik evet söylediğiniz gibi uzun olmadı belki ama birbirimizi gordük gözlerimizin için bakıp samimiyetimizi paylaştık ya bu çok güzel işte benim gerçekten ne düğünden nede sizin geleceğinizde hiç haberim yoktu iş arkadaşlarımla beraberdim siz telefon edince ilk başta şaşırdım belki farkettiniz sonr hemen kalkıp eve geldim sadece üzerimi değiştirecek zamanı bulabildim ve babamlarda gelmişti hemen çıktık ucu ucuna kıl payı yakaladık sizi :D sizinde yolunuz uzun geri dönmeniz gerek erkenden o yüzden bu seferlik birşey diyemedim ama birdahaki istanbul ziyaretinizde mutlaka bir iki saat ayırmanızı bekliyorum şimdiden haberiniz olsun herşey için çok çok teşekkür ediyorum Allah sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin inşallah
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Şub 05, 2010 7:34 pm

Muzaffer amca geçmiş olsun...Az önce öğrendim.Umarım anneniz eski sağlığına kavuşur.Acil şifalar diliyorum....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Şub 06, 2010 9:28 am

Muzaffer hocam
çok geçmiş olsun.Bende .siteden öğrendim.Umarım anneniz eski sağlığına kavuşur.allahtan Acil şifalar diliyorum..
İyi ve sağlıklı haberlerinizi bekliyorum sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Şub 13, 2010 9:30 am

Annemim ameliyatı münasebetiyle yazmış olduğunuz iyi temenniler için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. allah razı olsun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Şub 14, 2010 12:37 pm

MERHABA HOCAM UZUN ZAMANDIR YAZIŞAMADIK SAGLIK SIHATİNİZ İYİDİR İNŞALLAH BİZLERDE ŞÜKÜR İYİYİZ GEÇENLERDE SİZE YAZDIM AMA CEVAPLAMADINIZ MERAK ETTİM HAYIRLI SAGLIKLI VE NEŞELİ GÜNLER DİLER YARADANA EMANET OLUNUZ
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Çrş Şub 17, 2010 10:17 pm

SELAMUNELEYKÜM KIYMETLİ HOCAM YARADANIMA DUA EDERİMKİ ŞİFALARIN ENKIYMETLİSİNİ ANNENİZE VERSİN ÇÜNKÜ ANNESİZLİGİN NEKADAR ACIOLDUGUNU ÇOK İYİ BİLİRİM ALAHTAN DUAM ANNENİZİ ALTUNCU AİLESİNİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN BENİ UNUTMAYANI BENDE UNUTMAM DİYOR İSTANBULDAN SAYGI VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Şub 18, 2010 12:13 pm

Merhaba Hocam
öncelikle annenizin rahatsızlığında dolayı yüce mevladan acil şifalar dilerim. ayrıca yeni altuncu bireyinin altuncu ailesi ve bütün islam alemine hayırlı bir evlat olması temennisi ile sizleri selamlıyoum
allaha emanet olun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Prş Şub 25, 2010 9:19 am

mübarek mevlid kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan dilerim.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşenur Özdil » Cmt Şub 27, 2010 9:04 am

hayırlı günler muzaffer amca hoş bulduk bende sizlerle olmak bu güzel sitede buluşmaktan çok memnunum..
Ayşenur Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Şub 27, 2010 4:00 pm

merhaba muzaffer amca nasılsınız ben yaklaşık 3aydır bilgisayara bakamadım sizlerde unuttunuz bizleri bilmem duydunuzmu amcamın yüksel kaza gecirdi faküldede yatıyor 1 haftadır oldu ALLAHA emanet olun.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt Mar 01, 2010 9:10 pm

Merhaba muzaffer amca annene gecmiş olsun şimdi iyidir inşallah yüksel abim bir yerde ceryan işi yapıyordu ispiral ile calışıyordu dengesini kaybetti ispiral yüzüne geldi burnu kesildi 22 dikişi var ama gözü çok darbe aldı ağır bir ameliyat gecirdi gözünün görmesine doktorlar ümüt vermedi gözü fene oldu10 gün faküldede yattı şu an evde telfonu 0533 26577 07 ALLAH TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN hoşça kalın.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 03, 2010 1:05 pm

Merhaba Muzaffer Abiciğim
Amcamın hanımının vefatı nedeniyle bana vermiş olduğun taziyeden dolayı çok teşekkür ediyoerum dostlar sağolsun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Mar 09, 2010 12:30 am

Merhaba muzaffer amca,
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.Sayfamı ziyaret edip babamla alakalı yazmış olduğunuz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Kamil amcam haber vermiş gerçi ama babamın iyi olduğunu bir kere daha ben ileteyim istedim.Tedaviye devam ediyoruz yakında kontroller var inşallah onlardanda haberdar ederim sizleri.Sizinde Anneniz rahatsızlanış çok çok geçmiş olsun Allah eksikliğini göstermesin sizlere.İnşallah şimdi iyidir.Sağlıktan önemli bişey yokmuş dünyada.Böyle kötü anlar yaşadıkça insan biraz daha farkına varıyor.Allah beterinden korusun inşallah.Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir