"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Samimi duygularla aramızda olanlar, Paragaf gecesinde bize ışık tutanlar, Kızgınlık karşısında "sabır" hapı yutanlar, Dostluk şerbeti için elbette işe yarar.
Herkes kendine yapar kötülük onda kalur Bize güzel mesajlar mutluluk huzur verur Doğru söylüyör Kamil İrfan sana katılur Herkes iyilik yapsun kötülük neye yarar.
Sevgili Adnan Ayaz özellikle sana teşekkürlerimi yollamak istiyorum,neden mi Anan ve Baban hasta sen ise şu an hastasın bizleri yanlız birakmıyorsun işte örnek kişilik bu,Anana,Babana ve sana acil şifalar diliyorum........
Bütün yazılanları okudum teker teker, Birileri oyuncu olur, biri de başı çeker, Ekip kuran kişiler, elbette ter döker, Altuncu' yu izlemek, mutlaka işe yarar..
Ağız tadıyla burda buluşma yapamadık, Üstümüzdeki kini söküpte atamadık, Dünya fani dostlarım hesaba katamadık, Bal aksa bu sayfaya söyleyin neye yarar.
Sevgili Adil Güveli nerelerdesun özlettin kendini haydı saklanma meydana çık bakalım,sen musait olsan mutlaka burada olurdun bir ses ver duyalım ne durumdasın,Edremite selamlar..........
Uzun aradan sonra senin ismini gördüm Bilirmisin bu akşam ben ne kadar sevindim Gölcükten Erginime selamimi iletdim Kabul olsun duamız gerisi neye yarar.