gönderen Ahmet Üstünbaş » Cmt Oca 02, 2010 12:29 pm 

Sayın  Muzaffer  ALTUNCU; Herkes  gibi  bende  DOĞUM  YILINIZ  KUTLU  OLSUN  diyerek  söze  başlamak  istiyorum. Yalnız  ben  konuyu  yaşlılığımızın  bize  verdiği  değişik  duygular  doğrultusunda  değerlendirmek  istiyorum. Ve  diyorum  ki, eyvah  bir  yaş  daha  yaşlandık.. Ömürden  bir  yıl  daha  gitti..
      Evet  Sayın  ALTUNCU; günleri  frenlemek  mümkün  değil. Kendiliğinden ;  saatler, günler, haftalar, aylar  vede  yıllar  geçip  gidiyor. Şöyle  dönüp  geriye  baktığımızda  anlatacak  çok  fazla  birşey  yok  kadar  kısa..Ömür  ortalaması  70  ile  80  yıl  olsun..Sende  sonlara  yaklaştın  demektir.. Beni  sorarsan. Maç  bitmek  üzere !... Uzatmalara  sıra  geliyor !..  Bakalım  büyük  hakem  ne  kadar  süre  tanıyacak  ??.. 
     Allah  imandan  vede  KUR'AN' dan  ayırmasın.   Evet  Sayın  Muzaffer  ALTUNCU; ( Emekli  Öğretmenim ). Tekrar  doğum  gününüz  kutlu  olsun...
      Yazan  :  Hacı  Ahmet  ÜSTÜNBAŞ  ( Emekli  Maliye  Gelir  Şefi )  KIRIKHAN - HATAY  ( 02.01.2010  Saat: 13.27)