"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Mahmut eline sağlık açıldı gözlerimiz, Bu akşam son paragaf saf olsun sözlerimiz, İkibinon yılında dert görmez ellerimiz, Önümüzdeki hafta rekor denemek gerek..
Bu ana kadar dinledim sizleri, tek başıma, Türkü ve atışmalarla, geçmişsiniz karşıma, Acap neler yazayım diye bakıyorum yaşıma, iyi akşamlar diyerek, ayak uydurmak gerek,
Kırıkhanda Muhtarım bu akşam aramizda Saatçiyi sorarım hastasının başında Coşkun yine gelmedi ne yapar ankarada Diğer bütün dosları sanırım görmek gerek.
Sağlığın farkı yoktur, narin ve beyaz gülden, İncinmeye gelmez, solar gider tez elden, Soldurmamak adına şifa dilemek gönülden, Sevenlerin görevi kanımca olmak gerek.
Sayın Muzaffer Altuncu, başı yine çekiyor, Yıl geride kaldı, çok arkadaşlar gitti diyor, Hasretlik ve gurbet bizleri, bitirdi bitiriyor, Yapacak birşey yok, ancak sabretmek gerek.
Büyüklerim burada açmışlar paragafı Ne olur affeyleyin yaptığımız her gafı Adna hocam çekildi yine boşladı safı Biraz geç olsa bile bir selam vermek gerek
Siteye yeni baktım neler yaptınız neler Nazar değmez ınşallah kıskansın sizi eller Nede olsa insanlık tanıdık bir yüz gözler Emeği geçenlere teşekkür etmek gerek