"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Nerde Muhammet Şahin, görünmüyor Müfettiş, Bu akşam çok özel akşam, olmamalı başka iş, Bu yazılar yapılacaktır, ilerki tarihlerde teftiş, Ben isterim burada, tarihi konuşmalar olsun..
Çok teşekkür ederim memnun ettin sen beni, Allahım her daima sağlıklı etsin seni, Cengiz Selimoğlundan dinleyelim mi yeni, Çok güzel söyler dostum dinlenen Cengiz olsun..
Selam verup gireyim yer varsa safunuza kaç ay oldi yoğidum sığındum affunuza Hem yetim hem öksüzüm duştum ocağunuza Habu garip ellerden herkese selam olsun
Arananların bir kısmı geldi, Kayıtlı kullanıcılar: ADİL GÜVELİ, AHMET ÜSTÜNBAŞ, irfanaltuncu, Mahmut KÖSEOĞLU, Meltem Nacar, muhammet şahin, Muzaffer Altuncu
Bilsem kabul olacak herdaim dualarım Yorulmam bir çırpıda hepsini sıralarım Bilsem çıkıp gelecek kapıyı aralarım Gelirken valizinde biraz da turşu olsun
Selam verup gireyim yer varsa safunuza kaç ay oldi yoğidum sığındum affunuza Hem yetim hem öksüzüm duştum ocağunuza Habu garip ellerden herkese selam olsun
Adil Güveli teşekkür ederim, selam alınmıştır, Radyodaki türküler, inanki benide ağlatmıştır, Deden H. Mehmet Güven, rahmetle anılmıştır, ÜSTÜNBAŞ' tan tüm izleyenlere selamlar olsun..
saatçi abi sen safa girersun korkma.. önce benim su avukatlık parasını yolla.. meltem abla turşi var ise birazda bize yolla.. bekleyurum ikinizinde kargosuni..
Adil haberin yok mu sever beni yaradan Ne istesem olmuştur vakit geçmez aradan Ben mübarek bir kulum sanma beni sıradan Bu yazdığım dörtlükler sana ispatı olsun:)