"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dilek dörtlük yazmağa gerek yoktur elbette, Hasretlik giderelim habu zalim gurbette, Bizim esas aklımız elbetteki sohbette, Gelsin benim dostlarım çok güzel sohbet olsun..
Ayhan' dan ve Mahmut' tan, geliyor fotoğraflar, Çok güzel anlar olacaktır, şenlenecek etraflar, Kırıkhan' dan ses çıkacak, dolacak her taraflar, Bizler iyiyiz sayın Altuncu, yeterki sağlık olsun..
Sağlık afiyet versin Allahım dostlarıma, Onu bunu dinlemem ben bakarım kârıma, Ne kadar dost gelirse gül açar dallarıma, Dilerim yuvanızda sonsuz mutluluk olsun..
Dinliyor musun Altuncu, radyo neler söylüyor, Eski günleri hatırlatıp, bizleri gururlandırıyor, Türkiye çok büyük ülkedir onu dünya biliyor, Bu dörtlükte burda o günlerden hatıra olsun.
Dertlerim derelere deyelim mi Güveli, Dedelerimiz yenmiş elbet yedi düveli, Dünyada olmak lazım hem çalışkan hem Veli, Dilerim Türk Milleti daim Muzaffer olsun..
Yeyenimiz hastadır onunla uğraşıyor, Sanıyorum ki İrfan zamanla yarışıyor, Bazı şeyler elbette biz kulları aşıyor, Hasta olan dostlarım dilerim iyi olsun..
Nasıl gariplanmişum mezirenun düzini Bakıp bu resimlere döven varmı dizini Benim bir dayım vardı göremedim yüzini Gönül ister bu akşam o da burada olsun