"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne güzel şeyler bize sunuyorsun Kösoğlu, Bu akşam gelemedi ne yazık Saatçıoğlu, Sizlere feda olsun Gölcükten Altuncoğlu, Severek yazıyorum site sayfalarına..
HERKESE MERHABALAR SOHBEDE HOŞ GELDINIZ YOKLAMA YABPSAYIDIK ACABA NE DERDINIZ HIÇ KIMSE YOKTUR DIYE ÇEKERTA GIDERDINIZ KADRO TAMAMLANIYOR YAZALIM SAYFALARA
Şu ana kadar dostlar on kişi buluşmuştur, On kişiden şükrolsun haber da alınmıştur, Sanki dersin on kişi yanyana konuşmuştur, Sizlerle buluşmak hoş site sayfalarına..
Sevgili Muzaffer hocam...!! Doç. Ergin kardeşimin bu saatlerde gece dersi olduğu için Paragaf'a giremiyor.Kendisini Tlf. ile aradım...Paragaf'a giremediği için çok üzüldüğünü belirtiyor..Herkese selamları var...!!! Herkese neşeli ve iyi paragaflar diliyor...!!!
Verdiğin bilgi için teşekkür ettim sana, Doçente selam söyle telefon etsin bana, Gönlüm gitmek istiyor Bayramda Kırıkhana, Kırıkhan ses vermemiş site sayfalarına..