"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hayat tatlıdır Meltem yaşamaya devam et, Yaşınız daha çok genç yaşananlara sabret, İmanı olanlara gül bahçesidir ahret, Kul hakkı ile gitme Rab af eder demişler…
Ordudan bir ses geldi doldu benim gözlerim Kaç yıl oldu dünyada ben onu hep özlerim Kamil Şahin kardeşim sana hoş geldin derim Ergin Ayanla o dün görüşmüş demişler.
AĞAÇ YIKILMAYINCA YERİ BELLİ OLMUYOR GİDENLERİN YERİNİ GELENLER DOLDURMUYOR NEDENSE BAZILARI ARAMIYOR SORMUYOR ZAMAN ZAMAN ARAYIP BİR SELAM VER DEMİŞLER
Tüm PARAGAF katılımcılarına tekrar hayırlı akşamlar diliyorum...!!! Giresun-Dereliden bana selam gönderen sevgili yeğenim Hacer'e bendende sonsuz selamlar ve sevgiler yolluyorum...!!
Sevgili İrfan ALTUNCU kardeşimede selamlar ve sevgiler ...!!!
Biz her zaman burada gülelim güldürelim Kafamızı devamli kötüye yormayalım Elaziğda Melteme bir hoş geldin diyelim Yorgun arkın burada hep olmuşdur demişler.
Dünyanın cehennemi benzemez gerçeğine, Allah ferahlık versin dostların yüreğine, Bu dünyanın güçlüsü güvensin direğine, Sıratta sorulacak bu hesaplar demişler..
Herkese selam verdim karşılık alamadım Bu dünyada kimseye küsmedim kırılmadım İnsanca yaklaşarak Allahıma sığındım Ağabeyinle Kamil cevap verdi demişler.
Biz burada bekleriz dost selâmı kelâmı, Bilgisayar başında Rabbim verdi belâmı, Ben elifi öğrendim öğrenemedim lâmı, Bu sitede o dostlar güzel şeyler demişler…
HACER ABLA SELAMLAR OLSUN ANNEN BABANA BİR HOŞBULDUK DİYEYİM SİZE İRFAN AMCAMA YOK BURDA BİR AKRANIM TAKILMADI KANCAMA BİLSENİZ ATALARIM NELER NELER DEMİŞLER
Doğru dersin sen Meltem artık tat yok dünyada, Ben aradığım şeyi buluyorum rüyada, Baba oğlu üzülme sevenler hep burada, Bu site bize neşe vermez artık demişler..