gönderen İhsan Şahin » Cum Eki 30, 2009 9:55 pm
HER KİM Kİ;
BU SİTENİN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEZSE VE İSTEMİYORSA
HER KİM Kİ;
KENDİ PRESTİJİNİ BU SİTENİN PRESTİJİ ÜZERİNDE GÖRÜRSE VEYA GÖRÜYORSA
HER KİM Kİ;
BU SİTENİN BENDEN SONRASI TUFAN, BEN OLMAZSAM SİTEDE OLMASIN,BEN YOKSAM BU SİTE KAPANSIN KOMPLEKSİ İLE HAREKET EDİYORSA
YÜCE ALLAH ONUN BELASINI VERSİN….
Ben yine sapıtmış olabilirim dostlar
Muzaffer Altuncu Hocaya söyleyin Fatma hanıma haber versin ve bu yazıyı da sildirsin..
Her kim ki, bu sitede hak etmediği ilgi ve alakayı gördüğü halde, istismar ederek, kendini site sahipleri ve sitenin manevi şahsiyeti üzerinde görüyorsa… (…)
Her kim ki; küçük olsun benim olsun mantığı ile site önünde bir engel olarak duruyorsa…
ALLAH ONLARI ÖNCE İSLAH ETSİN, İSLAH OLMUYORLARSA ALLAH BELALARINI VERSİN.
Bana martaval okumayın beyler,
Herkes cenaze hariç Cuma gecelerini buraya ayırsın diye iki yıldır söylemekten dilimize tüy bitti… sizde tık yok ne utanma ne de bir özür.
Bakın ben yazma cezalısı olarak her paragafta hazır ve nazırım…. Doğru mu sayın Hocam.
Sayın Altuncu Hocam
Zannedersem 158. paragafta bir şahıs yüzünden beni aforoz ettiniz ya hani nerede o şahıs… Ama ben buradayım
Hani sildirdiğin veya tepki koyduğun şiirimin muhatapları… birisinin cenazesi var saygılıyım.. Hiç biriniz benim süt kardeşimi benden fazla sevemezsiniz. Ama yeri geldiğinde ve bu sitenin hatırına ona yaptığım hakaretleri de sayın hocam siz biliyorsunuz… Buna rağmen yanlış ata oynama geleneğinizden geldiğimiz nokta bu.
Hani nerdeler YAZMIYORUM diye böbürlenenler….
SAYIN HOCA
BU YAZIYI DA SİLDİR AKSİ HALDE ZEMBEREĞİM TAM BOŞALMIŞKEN KENDİMİ TUTMA GARANTİSİ VEREMİYORUM.
BU SİTE BU HALLERE DÜŞECEK BiR SİTEMİYDİ
İÇİM YANIYOR İÇİM..
BU YAZI YAZILDIĞI DAKİKADA ÇEVRİM İÇİ ÜÇ KİŞİ İDİK
BİRİSİ CEVAP VERMEDEN KAÇTI DİĞERİ DE GALİBA BEDDUAMDAN ETKİLENDİ
Adnan Ayaz benim canım üstadım,
Tamam PC yi kaptırdın ama Cuma akşamını da kaptırmak sana yakışmadı yakışmıyor.
Meltem Nacar, sevgili yeğenim,
senin ne büyük bir şiir kabiliyetin olduğunu bilerek bu işe ciddiyetle eğilmeni canı gönülden istiyorum. Gelip çıkmak yok.
Sayın Hikmet Uygun kardeşim,
bu site üzerinde ki olumsuzlukları kırmak için göreve dönmeni bekliyoruz.