"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Huzurluyum mutluyum sizinle buradayım Her cumağa akşamı ben buraya hastayım Hani eski dostlarım yoksunuz farkındayım Hep birlikte burada görüşmek nasıp olsun.
Tekrar hoş geldin dedim Ağabeyim ben sana Vakit hep ilerliyor kimseler yok baksana Burda olan dostlara bir çiçek yollasana Katılım yapanlardan Allahım razı olsun.
Uzun zaman siteye giremediğimi Sevgili Mahmut yazmıştı... Sevgili Kamil,bilmiyorum hangi saatlerde aradın... Ama bugün Cuma olduğu için evde yoktum..Öyle olunca da aveayı yanıma almadım... Onun için görüşemedik.. Üzüldüm,görüşmek üzere..
hanefı amca oğlunu (dursun) evlendırdı sımdı sağlık durumu ıyı tufan amca da gıttıkce düşüyo artık yürüyemıyo aklı başında hasan güvercın baya rahatsız oldu helıkopterle canakkaleye oradan ıstanbula sevk edıldı ayak damarları tıkalısımdılık ıyı başa adadan başka da yaramaz bı durm yok