"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Orduya Kardaşuma bir teşekkür edeyim Kamil Şahin diyerek adını zikreteyim Ne kadar memnun oldum ben sana ne diyeyim Allah sizden ve bizden dilerim razı olsun.
dayanamadın telefonda Muzaffer hocamı aradım, siteye giremediği ilk acılışı yapıp daha sayfa acamadığını söyledi Herkese selamı vardır Bilgisayarın başında ilerleyen saatlerde girerebilirse bizler ile birlikte olacaktır.
Trabzondan hizmet veren kardaşumi severim Adi Mahmuttur onun çok teşekkür ederim O güzel resimleri seyretmekle biderim Bizler buralardayız duyanlar mutlu olsun.
Şuayıp Köseoğlu hoş geldin Gökceadadan,nasılsın bakalım,hiç ihmal etmiyorsun burayı sağolasın Allah senden razı olsun inşallah,Gökceadadaki tüm hemşerilerime selamlar.....
Gökçe adan aramıza katılan Şuyıp KÖSEOĞLU'na hoşgeldin diyorum...! Onun nezdinde Gökçeada'da bulunan tüm hemşehrilerimize selamlar ve saygılar gönderiyorum...!!! İrfan Kardeşimede o güzel dörtlükleri için çok teşekkürler....
Merhaba Şuayip hoşgeldin. Abılerinden nevar ne yok nasıldırlar inşallah yaramaz durum yoktur. Bildiğim kadar tufan Maraş rahatsızdı nasıldır. Birde burda ameliyat olan babamın dayısı Hanefi Aydinli şimdi orda görebildinmi sağlık duru nasıl.