Muallimler sırayla sunarlar iltifatı
Bu günlük ben yapayım sohbete teşrifatı
Kesin kimse yapamaz gerçekte tahrifatı
Malumi ilan için paslaşmağa gerek yok
Sigara bırakılmalı çünkü çoktur zararları, Fındık - ayranın bulunur sağlığa faydaları, Kampanya sırasında, çektiğim zorlukları, Ben ve Allah bilir, anlatmağa gerek yok..
Ben üstadım burada kimse çıkıp demedi, Bu sayfa onun için hiçbir fire vermedi, Bilmem ki bazıları bu sayfayı sevmedi, Burada dostluk olsun başka şeye gerek yok...
Bu dünyada hiç kimse dört dörtlükde olamaz
Biz bizeyiz burada kimse kimseden kızmaz
Bazi eksikliklere de arif olan hiç bakmaz
Başarırız biz burda endişeye gerek yok.
Altunci yaptı dua Allah kabul eylesun
Muminler hayat boyi açluk yokluk gormesun
İnananlara Rabbim dermansız dert vermesun
Netice tek kelime düşünmeye gerek yok.
Bugun cuma günüdür, el açalım Allah' a, Duamız kabul olur, yalvaralım daim Allah'a, Hastalar şifa bulacaktır, hem vallaha billaha, Sonuçlar beklenmeli, sabırsızlığa gerek yok..
Bu ne güzel yenilik, sitemiz değişmiş baştan başa, Daha güzel olmasını sağlayanlara, diyelim çok yaşa, Bu güzelliller için binlerce teşekkürler her arkadaşa, Site kendini tam beğendirdi, nakşetmeye gerek yok..
Yapılan yenilikler elbette bizim için, Yaşlılar ve körpeler birlik olamaz niçin, Yeniliğe burada manevi değer biçin, Yalnızlık çaresini anlatmaya gerek yok...
Şiirde iki yön var,şekil ve de muhteva; Şekli eleştirmeme çıkardın başka mana; Kadı kızı misali, verir misin bir fetva; Sensiz olmaz bu site, itirafa gerek yok.
Kendine haksızlıktır, "arif değilim" demek; "İncelme!" kelamını veririm sana örnek; Böyle kızacak isen, yazarım daha seyrek; Düğüm düğüm ip için, karmanaya gerek yok.
Kızmak kelimesini asla kabul edemem, Kızsam zaten sitede iki adım gidemem, Kardaşlar arasında sorun olsun istemem, Kırılırsa destimiz dostluklara gerek yok..
Güzel fikirler çıkar, yapılırsa tartışma; Dostluğumuz bakidir, olmaz bizde çatışma; Tahammül gereklidir, bunun adı atışma; Puanın yükseğini, sen hak ettin altuncu.
Yapılan tartışmadan, güzel fikirler çıkar, Dostluk baki olmalı kötülük yürek yakar, Düşmanlar ayaklara, dost ise başa bakar, Müfettiş doğru diyor, sen teksin ALTUNCU..
En son Ahmet Üstünbaş tarafından Pzr Eki 11, 2009 9:54 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.