"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
KADERDE NE VAR İSE ALLAH HER ŞEYI BILIR
HAYATIN CILESINI ELBET CEKENLER BILIR
ARKASI ZAYIF OLAN DERTI KEDERI BİLİR
DERTLİLERİN DERMANI BURA BULUŞMA YERİ..
Kuşmerin deresinde avladınmı balıklar, İnsan elbet istiyor olsun kalabalıklar, Kuşmerde yapıldımı bu sene sevdalıklar, İnşallah duyulacak burası hasret yeri...
Viran kaldı mezire odunlar kuçağında, Bilmem varmıdır kremul mezire ocağında, Mutlaka bir şey vardır haneka bucağında, Duyuralım dünyaya bura dertleşme yeri..
Sn.Muhtarım sanada hayırlı geceler diliyorum eline koluna sağlık bu saada kadar bizimle oldun,mevla sana bol bol sağlık sıhhat versin inşallah sana çok ihtiyacımız var...........
Memleketi gezdirdin Mahmut eline sağlık
Bizim eve uğradın bu ne güzel insanlik
Allahdan tek dileğim size versin şifalik
Bizi hiç ihmal etme bura güzellik yeri.
Herkes düştü sanırım sitede bakım varmış, Geldik yolun sonuna beni bir efkâr sarmış, Geniş diyorlar ama inanın dünya darmış, Dünyadaki dostlarım site buluşma yeri...
sitenin diğer yerlerini kontrol ettiğim için bu akşam paragafa fazla türkü yazarak katılamadım. herkese iyi geceler,yarın nöbetim var ilerki paragaflarda görüşmek üzere.