Aha şurda ne kaldi biturduk Ramazanı
Allah eksuk etmesun başumuzdan ezanı
Suti mayaladun mi ya aç ta bak kazanı
Kuşmer de oruç tutmak bizlere nasip olsun
Sayın Muhammet Şahin, devamlı Kuşmer diyor, Belli bu sene izin yapamadı, onun için özlüyor, Gelecek sene orucu orada tutacağını söylüyor, Bakalım Allah ne diyor ?.. dileğimiz kabul olsun...
Nasip olursa her şey inşallah gerçekleşir, Nasip olmasa eğer o zaman da teneşir, Ne kadar toz yutmuşuz okullarda tebeşir, Namazdan sonra dostlar daim duamız olsun...
Biz burada yok iken olmuşsunuz evliya.
Korkarım uçarsınız belendeki yaylaya.
Golcük teki dostlar sakın basmayın suya.
Cevap alamaz isem burda yazım son olsun.
Hikmet acaba nedur Beyazid-i Bistami
Artuk yazmağa başla yarım kalan destanı
Sana selam vermeyen varsun keysun fistanı
Aleykum selam demek başumun borci olsun
Yanlış yapma mümkünse, dünya kimseye kalmaz, Kul hakkı ve haram yiyenler elbette iflah bulmaz, Zenginler yerin dibine giren KARUN'ı örnek almaz, Bu dörtlük , Ramazan'da onlara duyurumuz olsun !...
Şeytanı emirlerine alan mubarek bir zattılar.
Aşk ummanlarında sekinelerle yelken açtılar.
Bu cihana sığmadılar gonüllerden taştılar.
Bin yıl olmuş hala hatıra gelir murşit olsun…
Allaha kulluk etmek elbet değildir kolay, Bizim bu buluşmamız elbette güzel olay, Sanırım dostlar ile yapılmamalı alay, İmanlı gönüllere buradan selam olsun...
Allah bizleri yarattı, etmeli ona kulluk, Çalışmadan yiyoruz, Allah veriyor bolluk, Görmeyiz inşallah, bu dünyada yokluk, Dua edelim Allah'a, daima şükür olsun..
Birliğe çağrı yapmış Hikmet Uygun burada, Bu gibi çağrıları ben de yaptım arada, Bakalım ki paragaf görülür mü orada, Benim duam inşallah sonu hayırlı olsun...
Birlik ve beraberlik her zaman gereklidir, Şartları iyi ve doğruluktan geçtiği bellidir, Site üyeleri binyüz ise, yazanlar kırk-ellidir, Mühim olan dostça muhabbetlerimiz olsun...
Bütün dostlar yazarse yakalaruk havayı
Kuymak bişureceğuk verun bana tavayı
Dörtluk yazmadan bakan yeyecek oklavayı
Yarun Kadir gecesi dualar kabul olsun
Evet, kadir gecesi bin aydan hayırlıdur., Yapılacak ibadetler inşallah hep kabuldur, Kulluk görevimizi yapalım doğrusu budur, Olumlu dileklerimiz dileyelim kabul olsun..
Mübarek gecelerde çetin ceviz yumuşa, Memlekette her işler sürülüyor yokuşa, Bu güzel dostlukları çevirmeyelim kuşa, Bizim bu dostluğumuz dilerim daim olsun..
Duada hatırladum bütün müslümanları
Doğru yoldan sapmazler tamdur itikatları
Bu gece hepisinun güçlenur imanları
Dilerum tüm dostlarun duası kabul olsun