gönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Eyl 17, 2009 9:48 am
büyükşehir maçına da gittim kardeşlerimle birkaç da arkadaş vardı allah var benim gitmemdeki amaç stadı gormek ve zaman geçirmekti yani yeneceğimizden hemde boyle farklı bir skordan hiç ümitli değildim nasıl oldu bende anlamadım zaten ilk 2 golü izleyemedik stadda kavga vardı güye protesto etmek istediler diye ama ondan sonrası gerçekten ozlenen trabzonspor devamlı pres yapan üretken ve topları iyi kullanan havaya değil ayağa oynayan bi takım vardıbu şekilde oynamaya devam ederlerse çok iyi sonuçlar alabiliriz birde şu var gabriç diye bi sol ayak var bizde tam bir yetenek bu adam bu takımda 2 sene daha tutsunlar yıldız olacak ne diyelim hayırlısı ceyhun gülselam hep yedek başlıyor ama herzaman formda oda takdir ettigim bir oyuncu ve kaptan yükü sırtına aldı ve artık kendini aştı her fırsatta takımı kurtarmak için gol yollarında kısaca ilk 4 maçımız hocanın analiz etmesi için heba oldu ama sanırsam şimdi kadroyu oturttu çift santrfor bize yaramış gibi siteye uzun zaman oldu haber eklemiyordum antalya maçından sonra devam ederim inşallah güzel haberlerle ve sizler birkaç gerçek TRABZONLU teşekkür ediyorum size devamlı burdasınız.