gönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Ağu 13, 2009 5:52 pm
öncelikle sizlerden özür diliyorum maçtan sonra burda buluşacaktık fakat bilinen nedenlerden dolayı bu gerçekleşemedi kusurumuza bakmazsınız umarım gelelim diyarbakırspor maçına süper lig e yeni çıkmış bir takım değil daha önceleride ligdeydi şanssız sezon geçirdi ve düştü şimdi yine eski günlerine dönmüş durumda diyeceğim ama bankasya birinci ligdeki kadrosunu koruyamadı benim bildiğim iki futbolcusunu rize aldı diğerlerini bilmiyorum bizim ise geçen sezon olan kadromuz yeni transferler le dahada güçlenmiş durumda ve bir artımız var kimsenin fizik kondisyon eksiği bulunmuyor ilk maçımızı galibiyetle noktaladık ligde ikinci hafta avantajlı bir yerde olmamız gerekiyor bunun için mutlak galibiyet lazım bu hafta sivas fener maçıda var yani iyi bi skor bizim 1.sıraya çıkartacaktır diyorumyanlız şu var bizim takımda kendi sahasında oynadığı maçlarda haddinden fazla kendine güven sonucu oluşan bazı hatalar oluyordu geçen sezon zaten şampiyonlukta içerde kaybettiğimiz maçlar yüzünden kaçtı şimdi öyle bir sorunumuz olmazsa maça başından sonuna asılırsak tahminen 70. dakikadan sonra top oynamamıza gerek kalmaz inşallah alacağız bu maçı