"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Onbeş gün sonra burda tekrardan buluşalım
Tatil notlarımızı burada paylaşalım
Gelemeyen dostlarla orayı konuşalım
Geri döndüğümde burda kimler olur bakalım....
Sana iyi tatiller herkese selam söyle, Site sayfalarında kıskandır bizi böyle, Sizleri özlüyoruz kafayı yedik köyle, Sonraki yıllar biz de gidermiyiz bakalım...
HAFTA SONU GEYVE DE BACANAKLA BULUŞTUK
TATILIMUZ COK KISA LEZZETI ORDA BULDUK
HISIM YAKIN AKRABA DOLDUK DOLMUŞA GITTUK
BIDAHA OLACAK MI HELE DUR BAKALUM
Olmadı deduğumuz oldu nasip olanlar, Oralara gelmeği istiyor Altuncular, Olmasa olmuyorki ne yapsın garibanlar, Osmanlı toprakları görülür mu bakalım...
DUYDUM ÜSTİNDEN GECDUN AKYAZIYA UĞRADUN
ÇOK ERGEN DÖNDÜN ORDAN MEMNÜN MI OLAMADUN
BEN SENUN YUREĞÜNE OLMADI DOLAMADUM
OTUZ KILOMETRE YER GELINMEZ MI BAKALUM
Şu anda öğle vakti fısır fısır esiyor, Şahidimiz Yaratan bu dost çivi kesiyor, Şu yalancı dünyada hasretliği çekiyor, Şen Özbilgi akıldan çıkacak mı bakalım...
BURAYA HAFTA BAŞI GELUR YAZ SICAKLARI
FAZLA SURMEZ BU YERDE DARACIK SOKAKLARI
UZUN ZAMAN OLMUŞTUR KARIŞIKTIR YOLLARI
KADERDE HER NE VARSA GİDİLİR Mİ BAKALIM
Orayı ben bilirim yıllar öncesi geldim, Oranın havasını şükürler olsun aldım, Oğlum soğuk bakınca gelmeden mahrum kaldım, Orada kalır isen inşallah geleceğim...
Atışma sayfasında buluştuk şükür olsun, Atışırken arada gönüller neşe dolsun, Arkadaşlık edenler dilerim huzur bulsun, Annem gittikten sonra mutlaka geleceğim...
BAZI ŞEYLER NEDENDUR İNSANLAR BULUŞURLER
BAKARSUN BU NEDENLE ÖNEMLİ GELİŞMELER
BELLİ OLMAZ DEMEYIN BİZDE DE VAR GELİŞMELER
BURADA SÖYLEYEYİM MUTLAKA GELECEGİM....
Bizim bu buluşmamız elbette ilgidendir, Bir şey ittia etmek sanırım bilgidendir, Bazı şeyler yok olur sebebi silgidendir, Bir yerde otururken demaki geleceğim...
ÇALIŞAN HERKES GİBİ BULŞURUZ BİR YERDE
ÇALIŞIP BULUŞALIM UYGUN OLAN BİR YERDE
ÇEKİLEN BU ÖZLEMİ BULALIM ORDA YERDE
ÇİKAR YOLA BİRİSİ, DEMEKTUR GELECEĞİM