Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Mustafa Ataman demiş ki ; slamunaleykum mehmet abi iyi günler nasilsiniz
hatayda nevar neyok
selamlar ALMANYADAN / MUSTAFA
Sevgili Mustafa, Sanırım isimde yanlış bir ifade var,ama olsun...Zamanla dostluklar daha çok pekiştirilir inşallah... Sayfama yazdığına göre konuşuyorum tabi<<<<< Ben Mehmet değil Muzaffer ALTUNCU olarak huzurunuzdayım, Kırıkhanda değil Gölcükteyim.....
Selam ve sevgilerimle sana sağlıklı ve huzurlu günler dilerim !!!!!!!!!
Sevgili Ataman, Seni geçmiş sayfalarda merak ettiğim için aradım,arayan dostlar da var tabi... Seni en son hasta bir dumda bırakmıştık..Arayıp sormadık,uzak yer...Kusura bakma.
İşte bu sitenin önemi burada.. Bak senden yine kendi ağızından haber alabildik.. Eğer Türkiyede olsaydın mutlaka çeşitli kaynaklardan haber alabilirdik..
Sevgili Dost,ameliyatın başarılı geçti inşallah....Allah hayırlı şifa versin. Çok ama çok geçmiş olsun...
Sevgili Mustafa: Mesajindan ameliyat olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz,belliydi uzun zaman haber alamadık en azından durumu öğrenmiş bulunuyoruz,çok ama çok geçmiş olsun,umarım iyisin veya iyiye doğru gidiyorsun ilerleyen günlerde inşallah bu iyi haberlerini alırız mevladan tek dileğimiz sana yardımcı olması,başka elimizden bir şey gelmiyor,sana sağlıklı sıhhatlı nice günler diler,hoşça kal diyorum............
Sevgili Mustafa,Uzun bir zaman oldu hastahanede olmana inan çok üzüldüm bu nedenle bizlere daha net bir durum değerlendirmesi yaparak son durumunun hakkinda geniş bilgi alırsak memnun olurum umarım son durumun iyi bunu senden duymak istiyorum,yüce Allahtan sana bol bol şifalar diliyorum...........
En son Anonymous tarafından Cum Şub 07, 2014 6:01 pm tarihinde darbelendi.