Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABA DENIZ ABLA YENI YILIN KUTLU OLSUN MUTLULUKLAR DELERIM SAGLIKLI OLMANIDA ,BASARILI OLMANIDA BIZLERI UNUTMAMANIDA HERSEY ISTEDIGIN GIBI OLSUN SEVGILER SAYGILAR ENISTEYE SELAMALR
Teşewkkürler ediyorum güzel bayram mesajlarınız için bende hepinizin bayramını kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum mutlu bayramlar.
Vedat abii seni unuturmuyum hiç elbette selam yazmıştım.
BAYRAMLAR BEREKETTİR, UMUTLAR,OZLEMDİR.YARINLAR NİYETTİR.KESTİGİNİZ KURBANLAR VE DUALARINIZ KABUL OLSUN, SEVDİKLERİNİZ HEP SİZİNLE OLSUN.. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
EKIZ SEN BENDEN DAHA COK SURLI OLDUN BENI BU KADAR KIMSE TANIMAYU KISKANIYORUM SENIN SAYFAYI NE KADAR SEVILDIGINI BIL BIZUM KOYLULER BOYLEDUR HEKESI KUCAKLAR INSALLAH YAZIN YINE GORUSURUZ OZLEDIK GULUSUNU SEVGIYLE KAL ENISTEMUZE SELAMLAR TEKRARDAN BAYRAMINI TEBRIK EDERIM
Uyy Ahmet abim sağolun hepinizde herkesde çok sıcak ve içten bende çok mutlu oluyorum teşekkürler.Senden daha popiler oldum kıskanayisun hemiiiii sizlerin sayesinde buradayım kıskanma sen. Yazın gelmeyi istiyoruz inşallah kısmet olurda tekrar gelebiliriz amaaaaa sizde Datçaya gelecesunuz ona göreee kucak dolusu selamlar bizden.