Bu gece hürmetine sabır dilerim sana, Bir sıkıntın var ise çabuk ulaştır bana, Bu dünyada şansın yok sanırım dosttan yana, Benim canım her zaman dostlara feda olsun...
ÇOK ŞÜKÜR SIKINTI YOK KAFİYEYE UYDURDUK
AKLUMUZ YETTUĞİNCE SATIRLARA DOKTURDUK
BİZE DOST OLMAYANA YILLARCA KÖK SÖKTÜRDÜK
BURDA BİR YARAMAZ YOK , DOSTUM GÖNLÜN HOŞ OLSUN
Sizin iyi olmanız bizleri mutlu eder, Sizler ile buluşmak elbetki bana yeter, Size dua ederim olmasın başka keder, Sevgili dostlarıma Cuma mubarek olsun...
HAMAN BİR HAFTA OLDİ ULAŞTUK ÜÇ AYLARA
KISMET İSE YAKINDA ÇIKACAĞUK DAĞLARA
ÜZÜMLER YETİŞİNCE DÖNECEĞUK BAĞLARA
DİLERUM TÜM OLAYLAR HEP GÖNLÜNÜZCE OLSUN
Ne mutlu olsun size ümitleriniz vardır, Anlaşılan bizlere bu senelik haramdır, Bağcıyı dövmek değil üzüm yemek meramdır, Biz uzaktan bakarız yeterki sağlık olsun...
MERAK EYLEME DOSTUM ÖNCE SAĞLIK ÖNEMLİ
AKŞAMIN SERİNİNDE BİR ÇAY İÇSEYDİK DEMLİ
GURBETTE BAZILARI YERLİLERDEN KİDEMLİ
NASİPSE GÖRÜŞÜRÜZ NERDE OLURSA OLSUN
Sağlıklı bir şekilde sizlerle buluşurum, Sevenle sevilenle burada konuşurum, Sevenleri kırmadan dörtlükle vuruşurum, Sizler için bu canım her zaman feda olsun....
NASİHATIM ALTUNCU BIRAK EFKARLANMAYI
KAFANI ÖYLE TAKIP KENDİNDEN HUYLANMAYI
BİRLİKTE YİYECEĞİZ İNŞALLAH MUHLAMAYI
KUŞMERDE BU BULUŞMA DİLERİM NASİP OLSUN
Sağlık olduğu zaman elbet dostlar buluşur, Nasip olursa bir gün hasret çeken kavuşur, Yanyana gelinerek heyecanlı konuşur, Dilerim bu buluşma herkese nasip olsun...
Gönderilen resimler bizleri memnun eder, Bazıları şanslıdır her yıl oraya gider, Saatçı oralardan bize bir şeyler gönder, Karşılığı herkese buradan selam olsun...
Resimlerle sılaya gidip gezmek hayali, Canlı olarak görmek en güzeli herhali, Orada daim kalmak elbette en kıralı, Hatırlayan dostlara buradan selâm olsun...
ALLAH KOLAYLUK VERSUN SARILDUN RESİMLERE
SİTEDE HASRET KALDUK BİR KISIM İSİMLERE
MUZAFFER BEL BAĞLAMA DÜNYADA CİSİMLERE
İHLAS İLE DOĞA YAP , DİLEĞUN KABUL OLSUN
RESİMLER BİRER BELGE,DEĞERİNİ BİLENE
MUHAMMET YARIN İÇİN NE DOLDURDUN FİLENE
DİYECEK SÖZÜM YOKTUR SİTEDEN ÇEKİLENE
SIKINTIYA GEREK YOK HERKES MÜSTERİH OLSUN