KÖKSAL İBRAHİMAĞAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen muhammetali » Pzr Oca 08, 2006 10:43 am

--------------------------------------------------------------------------------

Bayramın ve gelecek bayramların daima huzur.mutluluk sağlık sıhhat ve sevdilkerinizle geçmesini yürekten diliyor.herkesin bayramı mübarekli olsun.insanlar daima şu yalan dünyada sevgi dolu yaşamaları ayrıca en büyük arzumdur.sevgi.selam ve saygılarımla
M.A.Y.
ama korsandan uzak durun ha

Mesajgönderen Hasan Uysal » Pzr Oca 08, 2006 8:33 pm

Birlik ve Beraberliğimizi, Kardeşlik ve Dostluğumuzu
En Sıcak Şekilde Hissedeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Mutluluklar Dilerim.
Kullanıcı avatarı
Hasan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 09, 2006 11:14 am

MERHABA,KOKSAL ....

BAYRAMLAR BEREKETTİR, UMUTLAR,OZLEMDİR.YARINLAR NİYETTİR.KESTİGİNİZ KURBANLAR VE DUALARINIZ KABUL OLSUN, SEVDİKLERİNİZ HEP SİZİNLE OLSUN.. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Oca 09, 2006 12:56 pm

Resim

GÜLÜNÜZÜN HIC SOLMAMASI VE HERDAIM TAZE VE CANLI KALMASI DILEGIYLE...BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN KÖKSAL ABI NICE BAYRAMLARA
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet İlhan Ağaoğlu » Pzt Oca 09, 2006 3:10 pm

Mübarek Kurban Bayraminiz Kutlu olsun, tüm Türk-Islam Alemine Hayirlara vesile olmasini Cenab-i Hak'tan niyaz ederim.
Ceren'in gözlerinden öperim.
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet İlhan Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Pzt Oca 09, 2006 6:37 pm

sağolasın köksal bey
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

A

Mesajgönderen İlkay Kuzu » Pzt Oca 09, 2006 8:32 pm

BAYRAMINIZI EN İCTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İlkay Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Sever » Pzt Oca 09, 2006 9:48 pm

bayraminiz kutlu olsun :D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Uysal » Pzt Oca 09, 2006 11:10 pm

KOKSAL KARDESIM MUBAREK KURBAN BAYRAMINZI EN ICDEN DUYKULARIMLA KUTLUYORUM NICE BAYRAMLARA KAVUSMANIZI ALLAHDAN NIYAZ EDIYORUM
Kullanıcı avatarı
Vedat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

GÖRÜŞEMİYORUZ

Mesajgönderen mehmet aydinli » Pzt Oca 16, 2006 1:59 pm

Merhaba Köksalcığım, nasılsın , uzun zaman oldu ne burada nede dışarıda göruşemeduk,hafta sonu ordayım inşaallah görüşmek üzere.
mehmet aydinli

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Oca 16, 2006 5:01 pm

Meslektaş Kurban bayramını kutlarım.Nihayet fotoğrafına karar kılmana sevindim.Çünkü biliyorsun en kötü karar kararsızlıktan iyidir.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Sal Oca 17, 2006 5:42 pm

Sevgili Köksal,

Dağ sohbetlerindeki son yazının,zamanlaması ve içeriği itibarı ile benle ilgili olduğunu düşündüğüm bölümlerini hangi verilerden haraketle yazdığını pek anlayamadım.

Yazdıklarımdan böylesi bir sonuca vardım diyorsan,lütfen yazıyı(bulabilirsen tabi) bir daha oku derim.

Yok,'ben Hakan ı tanırım,hangi konuda nasıl bir düşünce sistemine sahiptir bilirim' diyorsan,seni sadece insaflı olmaya davet ederim.

Yazının tümünde,benimle uzaktan yakından alakası olmayan insan tipleri ve davranış biçimlerini,'aman kimse alınmasın'edasıyla,güya isim vermeden bana yamaman,aramızda sanki hiçbir merhaba yokmuş gibi,3.şahıs diliyle muhatap alınmam,neye sığar sen karar ver.

Sitemimi buradan yapmam ise bu tartışmaların çirkinleştirilmesinden duyduğum rahatsızlıktır.

Selam ve sevgilerimle
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Oca 21, 2006 10:22 pm

selamunaleyküm abiciğim nasılsın nasıl gidiyor dünya işleri.Bu forum çok güzelda birkaç tane cins var (camcı,antika aklıma gelen isimler) olsun onlara rağmen bu forum güzelliğini koruyor boyle bozguncu kişilerin mümkünse müzeye kaldırılmasını istiyorum.Herkese sevgi ve selamlar kürşat
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Işın » Pzr Oca 22, 2006 9:49 am

MERHABA ABİ NASILSIN YAZILARIN ÇOK GÜZEL SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Düzelteme....

Mesajgönderen Hüseyin SERENCAM » Prş Oca 26, 2006 10:17 pm

Günlerden Çarşamba, saat 11.20, mekan Ünal Şarküteri, sıcaklık -5 C...
Dükkanın kapısından içeri giren ve ayn anda 4 kişiyle de göz göze gelebilmeyi başaran tepeden tırnağa giyindiği siyah kıyafetleri ve montunun açık olan fermuarı hasebiyle hacer-ül esved taşını andıran delikanlı, usulca dükkanın hanegasına geçer ve dışarı çıkarken oradakilerin kendini tanıdığı farkeder...
Bu durum kimin başına gelse yadırganmamak ve arkasından "la habu denyo kimdi? İnsan bi selam verir." dedirtmemek için oradakilerle başına gelecekleri bilmeden selamlaşır...
Hüseyin: Abi merhaba...
Köksal : Habuni tanıdun mi? Hani sitede yazayor ya "matador,mason" diye işte O.
O sırada, Köksal Abi'nin omuzunun üstünden bana bakan ve konum itibariyle amel defterini tutan melekleri andıran Ünal Abi:)
Ünal : Hüseyin tanımadın mı? Köksal İbrahimağaoğlu daaa...Sedat İbrahimağaoğlu'nun . (Ünal Abi cümlesini tamamlayamaz ve Hüseyin hemen devreye girer)
Hüseyin: ..............'un amcası.
Bu diyalog biter ve Köksal Abi'nin "Eyi daaa...Komik olduğunu duyduk da bu kadar da olamaz.O kadar yaşlı mı gösteriyorum?" cümlesiyle Hüseyin afallar , söylediklerinin yanlış anlaşıldığını farkeder ve mekandan ayrılır...

Soru: Yukardaki paragrafta nokta nokta olan yer sizce nasıl dolduruldu ki; bu metin bu sitede yayımlandı...
Cevap: Olayın aslı şudur...Köksal İbrahimağaoğlu'nun GATA'da okuyan yeğeni ,yani ONUR, Hüseyin'in 14 senelik çok samimi bir arkadaşıdır ve o cümlenin aslı "Onur'un amcası." idi...Fakat ön yargılarla kasıp kavrulan Köksal Abi, daha ben dükkandan içeri girer girmez benim hakkımda kafsında oluşturduğu "komik uşak" önkabulunün yansımasını davranışlarımda aradı lakin beklediği gerçekleşmince "Onur'un" kelimesindeki "Nur"u çıkardı ve sadece "O'nun (yani Sedat Amaca'nın) Amcası" olarak algıladı.
Yorum: Demek ki arkadaşlar! Espirili olmak her zaman faydalı birşeydir. Düşünsenize yanlış anlaşıldığınızda bile insanlar size kahkahayla tepki veriyor:)Böyle bir nimeti para verseniz elde edemezsiniz. :)
Hüseyin SERENCAM

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir