HAZİRAN-2009- KUŞMER

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 17, 2009 10:37 pm

Resim

KUŞMERDE RENGA RENK ÇİÇEKLERİN DANSI....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 17, 2009 10:42 pm

Resim

ARTIK KUŞMER'E VEDA ZAMANI...CAMİNİN YANINDA BULUNAN YAYLACILARLA VEDALAŞIP AYRILIRKEN BU ANI BİR RESİM İLE TESBİT EDİYORUZ...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 17, 2009 10:46 pm

Resim

ELVEDAA KUŞMER ..YAA NASIP DİYEREK AYRILIYORUZ....!!!

AĞUSTOSDA ÖZLEMLERİN DİNMESİ DİLEĞİYLE.....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 17, 2009 10:48 pm

Hele şükür resimler bitti..Bidahada herhalda bukadar resim çekmem....!!!
İyi seyirler....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 17, 2009 10:57 pm

İrfanciğim...!!
Özel ilgin ve takibin için çok teşekkürler...!!!
Sizin gibi dostları bir nebze mutlu ettiyse ne mutlu bana...!!!
İyi geceler...!!! Muhabbetle kucaklıyorum seni....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 18, 2009 10:59 am

Senin bu hızına yüreklerde dayanmaz
Verdiğin bu hizmete bir karşılık bulunmaz
Helal eyle hakkını İrfan buna doyamaz
Gölcükten size selam,sağlığın iyi olsun.

Bir kez daha eline sağlık olsun,teşekkürler bizi mutlu ettin mevlamda seni mutlu yapsın inşallah..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Haz 18, 2009 9:56 pm

Öncelikle teşekkür ederek başlayayım Kaiml abi. Çok iyi gezmişsin, gördüklerini ve hissettiklerinide çok güzel paylaşmışsın, sağolasın. Daha önce bende site için bu şekil çalışmalar yaptığımdan çok iyi biliyorum ki en zor kısmı da siteye yüklemektir. gerçekten çok büyük emek sarfetin buna karşılık bu çalışmayı izleyip altına bir teşekkür yazmamak nankörlük olurdu. Yaylayı tanımlayan " özlem demek... .. ya nasip bir daha demek" cümleni çok beğendim. lüloğun evine laf atmışsın sana katılmamak elde değil, ortada çok sırıtıyor o ev, bari Şaban ile Güner sıva yapıp içaçıcı bir renge boyasalardı. tabi bu arada senin evinde boyanması lazım :D belirteyim. Beni benzetmenede ailece güldük.. elbette benzeyeceğim babaanenme ama "hık demiş.." kadar ilk kez benzetildim :D . Daha yazacak çok şey var ama uzatmayayım yaylaya gidesimi getirdin.

teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Haz 18, 2009 9:59 pm

diyecek cok sey var ama sadece offfffffffffffff offffffffffffffffffffff diyorum eline emegine saglik kailm amca...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Haz 18, 2009 10:06 pm

Değerli Kamil ağabeyim
Oldukça büyük emek verdiğini Bülent'in de dediği gibi iyi bilenlerdenim. Yüklemenin zrluğu yanında sen zorun da zorunu seçmiş, her fotoğrafa ayrı başlık açmışsın. Yaylayı dört bir yanıyla dolaşmışsın. Sağol varol. Sendeki bu hasret giderme arzusu maalesef sitemizin ilk zamanlarındaki gibi karşılık bulmuyor. Yani insanlarımız artık fotoğrafa da videoya da paylaşıma da doymuş Memnun edebilmek için çok değişik alternatifler istiyorlar. Tek çare kaldı memnun etmek için sanırım. O da Kuşmer'in helikopterden çekilmiş bir fotoğrafı. Zira bu emeğinizin karşılığı en azından yüklediğiniz fotoğraf sayısınca teşekkür olmalıydı. Ben kendi adıma öncelikle emeğin için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Prş Haz 18, 2009 10:21 pm

benim dünyalar tatlısı amcam ellerine sağlık.bidahada resim çekmem demen beni çok güldürdü :lol: venekadar uğraştığını hissettirdi.resimlerin arasında annemi ve babamı görmek beni çok duygulandırdı.onlarsız vesensiz yaylayı düşünemiyorum .sevgilerini yüreğimde hissettiğim özel insanlar. SİZİ SEVİYORUM.
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Haz 19, 2009 8:50 am

Değerli Bülent ve Sami hocam....!!!
Buyaptığım acizane yayla resimlerinin çekilip siteye atma işinde bana yazdığınız bu olumlu tepkileriniz için çok teşekkür ediyorum...!!!
Sizin gibi değerli dostlara ve Kuşmer sevdalılarına az bile...!!
Sevgili Bülent hocam...O''Hık'' kelimesine gelince belki onda biraz abartı vardı ama babaanneni ziyaretimde Murat ÇINAR'da yanımdaydı..Onunda dikkatini çekmiş..Bülent'e çok benziyor dedi...Yani epey benziyorsun...!!!
Sami hocam...!!!Kuşmer yaylamızın helikopterden fotoğraf çekimini ben çoğuzaman düşünüp ve hayal etmişimdir...!!!Hele kışın ocağında,şubatında..negüzel olurdu...Biliyorsun..Herkışın Fransız dağ kayakçıları Uzungöle gelip Haldızen dağlarına helikopterle çıkıp kayak krosu yapıyorlar...Uzungölde Dursun İNAN ile görüşüp iyi havada birgünde Kuşmeri kışın çekebilsek vidoya alabilsek çok güzel olurdu...!!!Bu konuda maddi bir kaynak gerekiyorsa şahsen ben üzerime düşene hazırım...Hatta bu konuda Istanbuldan dernek ile görüşülüp maddi ve manevi destek istense diyorum...!!!Bu olabilir diye düşünüyorum...!!!Bu konuda Muhtarımız ilede görüşüp bir fikir jimnastiği yapmamız gerekir diye düşünüyorum!!!
İşte gene aklıma böyle UÇUK fikirler geliyor....!!!!
Netice olarak İnsanlarımız ,Köyümüz ve Yaylamız için yapılan emekleri şahsen ben az bile buluyorum...Keşke daha fazlasını yapabilsem...
Güzel ve motive edici sözleriniz için tekrar teşekkürler ediyorum...!!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Haz 19, 2009 8:55 am

Sevgili yeğenim Hacer....!!!
Yadıkların ile beni mutlu ettin..Çok sağolasın...Bu yazdıklarından sonra inşallah şımarmam :D
Birdaha bukadar resim çekmem cumlesine ben dahi inanmadımda sen nasıl inandın....???? Mümkün değilki..Bende bu yayla tutkusu olduğunca binkerede olsa aynı şeyi yaparım...!!!
Seni öpüyorum...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raif Güvercin » Cum Haz 19, 2009 1:03 pm

Sayın arkadaşım Bir orman Bakanlığı yetkilisi olarak Bütün hayvanları sevebilirsin amma velain Keçi ile bukadar samimiyet Kitem tazminatında kesintiye sebeb olabilir saygı ile anıyorum seni eline sağlık sağol ailece mutluluklar dilerim.
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Haz 19, 2009 2:41 pm

Resim

onuda ben koyayımda bakayım daha ne kaldı isteyecekleri :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Haz 19, 2009 2:47 pm

cehnemun (turan akaçların), zegiç emicenun, adnan ayaz ağabeyin evleri işaretli nedense bir de yukarki dükkan . hepsi bişe olurda bir de bizim suyun başınıda işaretlemişler :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir