SEZGIN AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SEZGIN AYAN

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Ara 26, 2005 12:45 pm

Yrd. Doç. Dr. SEZGİN AYAN

Gazi Üniversitesi Kastamonu Orman Fakültesi
Orman Mühendisliği
Silvikültür Anabilim Dalı

Öğretim Üyesi

Tel: +90 366 214 95 25

Fax: +90 366 214 82 45

E-mail : sezginay@gazi.edu.tr

E.mail : sezginayan@yahoo.com

Özgeçmiş

1970 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi orman Mühendisliğinden mezun oldu. 1990 yılında KTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Silvikültür ve Ağaçlandırma Anabilim Dalında “Doğu Karadeniz Bölgesinde Tesis Edilen Avrupa Ladini (Picea abies L. Karst.) Orijin Denemelerinin On Yıllık Sonuçlarının Değerlendirilmesi” isimli Yüksek Lisansını, yine aynı Üniversitede 1999 yılında “Tüplü Doğu Ladini (Picea orientalis (L.) Link.) Fidanlarının Yetiştirme Ortamları Özelliklerinin Tespiti ve Üretim Tekniğinin Belirlenmesi” isimli Doktorasını tamamladı.

Orman Bakanlığı bünyesinde 1992-2000 yılları arasında değişik yerlerde Orman işletme şefliği, Fidanlık şefliği ve D. K. Ormancılık Araştırma Müdürlüğünde araştırıcı olarak görev yaptı. 2000 yılı Ağustos ayında Gazi Üniversitesi Kastamonu Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümüne Yardımcı Doçent olarak atanan AYAN, Orman Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı, G. Ü. Orman Fakültesi Dergisi Editörlüğü ve Dekan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Yrd. Doç. Dr. Sezgin AYAN İngilizce bilmektedir
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Ara 26, 2005 6:12 pm

Sayın Sezgin bey Şahinkaya lılar sitesine hoş geldiniz.Bu sitenin sizin gibi insanlarla daha güzel olacağından hiç şüphemiz yoktur.Sizinle Of/dan gideli beri görüşemedik.Bu site sayesinde nerde oldığunuzu öğrenmiş
olduk.Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MRB

Mesajgönderen Faruk Işın » Pzt Ara 26, 2005 7:05 pm

SEZGİN ABİ NASİLSİN İYİ OLMANI DİLERİM
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Ara 26, 2005 9:33 pm

Doğrusu bu sayfayı açmak bana düşerdi ama ben seni bekledim. Gerçi sen de üye oldun. Bak yazmazsan senin adına yazarlar. Burası www.sahinkayakoyu.com her an her şey olabilir. Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzt Ara 26, 2005 10:18 pm

“Ülkemin kuzeyinde ,Rusyanın güneyinde, Trabzon’un doğusunda, Rize’nin batısında, dairenin lojmanının ikinci katında ve balkonda : ben burada, Nazım Rusya’da Ülkemizi düşünüyoruz. Ha bir de Orhan Veli gözleri kapalı İstanbul’u düşünüyor.. Yalnızız.. Zaman yalnız, düşüncelerimizle bizler yalnız .. Üşüyoruz ülkemizin haline baktıkça, içeri girsem mi girmesem mi diyorum. Ama Karadeniz’in azgın dalgaları tereddüdümü gidererek bırakmıyor beni. İçimdeki umutları dalgalandırıyor… Ülkem adına kurduğum hayallerle içim yanıyor. Üşümem geçiyor. Umutlarım içimi ısıtıyor. Anlıyorum ki, aslında beni üşüten soğuk hava değil; insanlardaki soğuk ilişkiler, umutsuzluk, ufuksuzluktur beni üşüten. Yalnızlıktır beni zaman zaman üşüten. Koyverdim kendimi ülkemin geleceğine içimi yakarcasına ısıtarak..Mutluydum soğuk havada içim yanarken.. Dalgalar dalga geçmiyordu hayallerimle. Aksine ritim tutmuşlardı benim hayallerime. Dalgalar dalgalandıkça ben dalgalandım , ben hayallerimle dalgalandıkça, dalgalar hırçınlaştı daha büyüyebilmek için.. Dalgalar büyüdükçe hayallerim büyüdü, hayallerim büyüdükçe dalgalar büyüdü. Gönlüm aldı başını yürüdü. Dalgalara gömüldü bir daha ayrılmamacasıca dalgalanarak dalgalarla. Gönlüm dalga, dalgalar gönlüm olmuştu…Ülkemle gönlüm dolmuştu, gönlüm ülkeme dolmuştu…İlk kez böyle mutlu olmuştum . Ülkemle sarmaş dolaş sarhoştum… Ülkemin ayyaşıydım bir zamanlar...”
Sevgi ve selamlarımla
Tezzoğlu hoş geldin.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Sal Ara 27, 2005 2:32 pm

Evet samicim belki haklısın bu konuda fakat beklemekle geleceğini, işlerinin yoğunluğundan zannetmediğim için sayfasını açmak gibi bir durumda kaldım belki doğru belkide yanlış yaptım yinede özür dileyerek hoşgeldin diyorum sevgili abimize.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 02, 2006 6:03 pm

SUR KOYUNUN GUZEL İNSANI..

YENİ YILINIZI KUTLAR, YENIL SIZE,BARIS, SAGLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Oca 03, 2006 10:21 am

Kurban bayramının ikinci günü Çaykara'da Özlenen tesislerinde düzenlenmesi düşünülen toplantıya gelme imkanınız var mı?gelirmisiniz?
Bu konuda ki görüşlerinizi tanışma formundaki "Bayramın ikinci günü Özlenen Tesislerinde buluşalım mı"yazısına mesaj olarak gönderirseniz memnun oluruz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Oca 05, 2006 12:52 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Oca 06, 2006 10:06 am

Bayramın 2. günü yapılması düşünülen site toplantısına gösterdiğiniz ilgi
den dolayı sizleri kutluyor,Mübarek Kurban Bayramının hayırlasa vesile ol
masını Yüce Allah'dan niyaz ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Işın » Cum Oca 06, 2006 5:52 pm

ABİ BAYRAMINI KUTLUYORUM.
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Özer » Pzr Oca 08, 2006 11:05 am

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
(BAYRAM YAKLAŞIYOR AMA PAKİSTANDAKİ DEPREM ZEDELERİN SEVİNECEK BİRŞEYLERİ YOK.HAVA SOĞUK VE HERGÜN İNSANLAR ÖLÜYOR VE ÖLÜM,ORADA ÇOÇUKLARDAN BAŞLIYOR.KEŞMİRDE SON BİR HAFTADA 50 ÇOÇUK ZATÜRREDEN ÖLDÜ DEPREM BÖLGESİNDE 3,5 MİLYON KİŞİ EVSİZ.KAR YAĞIYOR. YARDIM KAMPANYALARI YETERLİ OLMUYOR NE KADAR ERKEN DAVRANIRSAK O KADAR CAN KURTULUR.)
BU BAYRAM ONLARI UNUTMAYALIM.
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 09, 2006 12:09 pm

MERHABA, SEZGIN AYAN ....

BAYRAMLAR BEREKETTİR, UMUTLAR,OZLEMDİR.YARINLAR NİYETTİR.KESTİGİNİZ KURBANLAR VE DUALARINIZ KABUL OLSUN, SEVDİKLERİNİZ HEP SİZİNLE OLSUN.. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

A

Mesajgönderen İlkay Kuzu » Pzt Oca 09, 2006 9:19 pm

BAYRAMINIZI EN İCTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İlkay Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Sever » Pzt Oca 09, 2006 9:19 pm

bayraminiz kutlu olsun :D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA