Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Kurban bayramının ikinci günü Çaykara'da Özlenen tesislerinde düzenlenmesi düşünülen toplantıya gelme imkanınız var mı?gelirmisiniz?
Bu konuda ki görüşlerinizi tanışma formundaki "Bayramın ikinci günü Özlenen Tesislerinde buluşalım mı"yazısına mesaj olarak gönderirseniz memnun oluruz.
HASAN KIRIKHAN 408 EVLERE EN BAŞTA SELAM SÖYLE
İNŞALLAH ORAYA KONSER İÇİN GELECEĞİZ.
ARAKADAŞLARA SELAM SÖYLE
KENDİNE İYİ BAK
KOÇIN LER TEYZEMİN OĞULLARIDIR
FATİH CEMAL İDRİS YUSUF
umut edıyoruz kı ınsallah gerceklesır )
her zaman beklerım kapımız her zaman acıktır selamını aldım ılettım tum 408 evlere ) tanıstıgımada memnun oldum ayrıca cevabın ıcın tşk edıyorum
Bayramın ve gelecek bayramların daima huzur.mutluluk sağlık sıhhat ve sevdilkerinizle geçmesini yürekten diliyor.herkesin bayramı mübarekli olsun.insanlar daima şu yalan dünyada sevgi dolu yaşamaları ayrıca en büyük arzumdur.sevgi.selam ve saygılarımla
M.A.Y.
ama korsandan uzak durun ha
(BAYRAM YAKLAŞIYOR AMA PAKİSTANDAKİ DEPREM ZEDELERİN SEVİNECEK BİRŞEYLERİ YOK.HAVA SOĞUK VE HERGÜN İNSANLAR ÖLÜYOR VE ÖLÜM,ORADA ÇOÇUKLARDAN BAŞLIYOR.KEŞMİRDE SON BİR HAFTADA 50 ÇOÇUK ZATÜRREDEN ÖLDÜ DEPREM BÖLGESİNDE 3,5 MİLYON KİŞİ EVSİZ.KAR YAĞIYOR. YARDIM KAMPANYALARI YETERLİ OLMUYOR NE KADAR ERKEN DAVRANIRSAK O KADAR CAN KURTULUR.)
BU BAYRAM ONLARI UNUTMAYALIM.