"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
YA AHMET AĞBİ BU KONUYU KİŞİSELLEŞTİRDİNİZ BİRAZ...
SEBEBİNİ HERKES BURDAYKEN KONUŞMALI.KONUYU AÇTINIZ CEVAP VERMEK DURUMUNDA HİSSETTİM KENDİMİ....GELENE DE GELMEYENE DE SAYGIM VAR MUHAKKAK SEBEPLERİ VARDIR.AMA BU KONUDA BENDEN ÖNCE KONUŞMASI GEREKEN KİŞİLER VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TEKRARLIYORUMBEN YOKLUKLARINI HİSSEDİYORUM...BU KONUDA KARŞILIKLI ATIŞIYORUZ GİBİ OLDU AMA....
BENİM FİKRİM NEYSE ZİKRİM DE O .KATILIRSINIZ AYRI KATILMAZSINIZ O DA AYRI.NASRETTİN HOCA MİSALİ .........
Çoşkun hayırlı akşamlar. Yoklamayı nasıl yaptun anlayamadum. Herhalda görüntü veremeyiruk.
Adil sen da hoş geldun. Git biraz ders çalış.
Uşaklar istersenuz bu işe bir kural koyalum. Selam verup gelene herkesun aleykum selam demesine gerek olmasun biri herkes adına aleykum selam desun. Bu şekilde olursa kimse kimseye selam almadun diye sitem etmez.
Burada yazanlar zaten birbirinin selamına hasret. Selam verenin selamını almayacak kimsenin aramuzda olduğuni sanmayirum.
Ben bu noktada şunu ekleyeyim; aslında hep aynı şeyi söylüyoruz kemik kadromuz vardı onun bozulması galiba herkesi rahatsız etti. Rahatsız eden bir durum daha var Meltem'in de söylediği gibi (dörtlüğünde) biz sebepsiz gelmediğimiz zaman bize fırça atılıyordu. Büyüklerimize fırça atmak gibi bir densizlik yapmayacağım ama gelmeme nedenini bilmek de hakkımız diye düşünüyorum. Ama gelen baş tacıdır deyip ben her hafta gelmeye gayret edeceğimi taahhüt ediyorum.
çok değerli dayıcığım selam hasretle ellerinizden öperim. emmoğlu birazdan yola çıkacağım için paragasa fazla katılamayacağım bilginiz olsun. emice ne var ne yok. süt kuzen merhaba
Coşkun aynen yazdığın herşeye katılıyorum büyük küçük yok herkes görevini yapmalı,bende senin gibi söz veriyorum bende her hafta burada olacağıma söz veriyorum.....