Selamlar Muzaffer amca nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır bende girmiyordum mesajlara bakarken babama yazdıklarınızı gördüm kendiside cevaplayacaktır ama ben şimdiden yazayım sizleri daha fazla merakta bırakmamak için bu aralara kendisine internet yasağı getirdik

şaka şaka bilgisayarımızda problem var o yüzden kimse giremiyor bende şimdi cafeden yazıyorum geçenlerde bir sorun vardı birkaç kez format attım peş peşe ondan olsa gerek artık hiçbirşeye cevap vermiyor kimsede tmir ettirmekle ilgilenmediği için şimdilik kapalı olarak duruyor sadece bu yüzden giremiyor genel olarak ailede kimsede bir yaramazlık yok herkes sağlık ve sihhatli akrabalarda hasta olanlar var geçenlerde teyzesi vefat etmişti bilirsiniz işte o rahmetli teyzesinin oğluda vuruldu istanbulda bi terör olayında onunla epey bi ilgilendiler hastanelerde onun yoğunluğu vardı bi ara şimdi ise benim teyzemin oğlu bizde boynundan bi rahatsızlığı var onun ameliyatı için uğraşıyorlar necmi kurt ile birlikte bu sıkıntıları atlatırsa sizinle irtibata geçecektir en kısa zamanda bende kendisine sizlerin bu mesajlarını hatırlatacağım ellerinizden öpüyorum Adnan amca ve diğer soran herkese teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın selamlar.