OGÜN ŞÜKRÜ TURAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

OGÜN ŞÜKRÜ TURAN

Mesajgönderen Ogün Şükrü Turan » Prş Mar 09, 2006 11:03 am

1970 Yılında Trabzon, Çaykara, Şahinkaya Köyünde doğdum.Sülale olarak lakap ismimiz huse olup babam Dursun Ali Turan'dır. İlk,orta,lise ve üniversiteyi Rize,Giresun ve Sakaryada tamamladıktan sonra iş hayatıma Giresunda başladım.Halen DSİ Giresun Şube Müdürlüğünde kontrol mühendisi olarak çalışmaktayım.Evli ve iki çocuk babasıyım.Eşim de sağlık bakanlığına bağlı hastanede hemşire olarak çalışmaktadır.
Tüm forumda bulunan değerli dostlarıma sağlıklı ve başarılı günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Ogün Şükrü Turan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Prş Mar 09, 2006 11:15 am

Ogün aramıza hoşgeldin.daha önce hakan (Güvercin)vasıtasıyla msn de karşalaşmıştık galiba
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Mar 09, 2006 5:10 pm

ogün abi hoşgeldin aramıza
katılımının daim olması dileğiyle kendine iyi bak görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cum Mar 10, 2006 3:44 pm

abiciğim hoşgeldin nasılsınız.Ekrem beyle görüşuyumisun?D.Ali amcama ve safiye halama sevgi ve saygılar
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Cum Mar 10, 2006 4:15 pm

Ogün abi hoşgeldin aramıza saygılar...
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cmt Mar 11, 2006 9:49 pm

selam ogün

nihayet aramıza geldin. hata bizden kaynaklanıyordu. aramıza gelmen bu kadar uzun sürmemeliydi. bundan dolayı özür dileriz. hoş geldin
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 12, 2006 12:52 pm

OGÜN ABI ARAMIZA SENDE HOSGELDIN; ISTERDIM EKREMDE ARAMIZDA BULUNSUN AMA SANIYORUM KENDISI ASKERDE... ALLAH VATANI GÖREVINDE YARDIMCISI OLSUN... ONUDA ARAMIZDA GÖRERIZ INSALLAH, DURSUN AMCAYA; SAFIYE TEYZEME; NILGÜN ABLAYA KUCAK DOLUSU SELAMLAR..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Teşekkür

Mesajgönderen Ogün Şükrü Turan » Sal Mar 14, 2006 7:46 am

Bu sıcak ilgiye teşekkür ederim.
-Osmancığım bugünü kadar bir foruma üye olmak için bu kadar uğraşmamıştım.Buda bizim memleket özlemimizin ne kadar fazla olduğunu gösteriyor.Yine de teşekkürler.
-Kürşat hoşbolduk,Ekrem Kocaelinde deniz asteğmen olarak askerliğini yapıyor.Onunda ataması İstanbula çıktı.Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına.Sorun çıkmassa asker dönüşü orda işe başlayacak.
-Fatih hoşbolduk,kölerde görüşmek zor oluyor.Bundan sonra forum sayesinde birbirimizden daha fazla haber alabileceğiz.Sen ne yapıyorsun.Sağlık sihatin iyidir inşallah.Görüşmek üzere.
-Naciye,hoşbulduk.Görüşmeyeli çok uzun zaman olmuştu.Resimdede olsa güzel.Ekremde zamanla foruma girer herhalde,askerliği bitirince.Sen nasılsın.Köylere geliyormusun.Biz çok sık gelemiyoruz.Belkide ondan görüşemiyoruz.Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal.Tanıdıklarımıza sevgi ve selamlar.
-Zeki hoşbulduk.
-Sabri Kahveci hoşbulduk.Evet messengerde biraz görüşmüştük.Kimliğimi sormuştun yanlış hatırlamıyorsam.Evimiz aşağı şur kaban mahallesinde.Çaykara'da esnaflık yapan Cemal İbrahimağaoğlu amcamın oğlu oluyor.Babam Dursun Ali TURAN uzun dönem Giresunda hastane müdürlüğü yapmıştı.Şuanda emekli köyde yaşantısına devam ediyor.Bilmem köye gidip geliyormusun.Mahallemizn yeri yol kenarında yer alan ve rahmetli Mahmut YAZAR tarafından yapılan alan ve ismi Tanzanyalının Yeri yazan bir sundurmamız var.Bilmem konumumuzu kimliğim tanıtabildimmi.Edebiyatımın(okulda) çok iyi olmadığını belirterek tekrar hoşbolduk der grüşmek dileğiyle.
-Sayın Kimyacı lakaplı arkadaşım hoşbolduk.Tanımadığım insanlardan bu sıcak ilgiyi görmek güzel.İşte bizim insanlarımızın ortak özelliği.Görüşmek dileğiyle sevgi ve selamlar.
Kullanıcı avatarı
Ogün Şükrü Turan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turgut Atalay » Sal Mar 14, 2006 5:15 pm

Merhaba Ogün Bey(Biraz resmi oldi ama..)
Evet haklısın görüşemiyoruz.Köye gidiş gelişler denk gelmiyor.Yaza Trabzona giderken uğrarım 5-10 dakika.Biliyorsun orda okudum yabancılık çekmem.Siteye okul odukça pek takılamıyorum.
Yinede site bayağı işe yarıyor.
Ankara'nın Ayaş ilçesindeyim.Merkeze 60km.Sen gel ben seni alırım.
Oltan İlköğretim okulunda Müd.Yar. olarak çalışıyorum.
Okul Tel:(312)7161168-7161271 genelde ikinci numaradayım.
Cep:05356369551
Selam ve saygılar.Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Mar 14, 2006 7:03 pm

MERHABA OGÜN ABI; TSK EDERIM IYIYIM HAMDOLSUN... EVET GÖRÜSMEYELI BIR HAYLI ZAMAN OLDU GERCEKTEN... AMA HIC DEGISMEMISSIN HEP AYNI OGÜNSÜN... BIZLERDE YAZDAN YAZA IZINE GELEBILIYORUZ; GELDIGIMIZDEDE GENELDE KÖYDEYIZ... BU YAZ INSALLAH SIZLERDE GELIRSINIZ DE GÖRÜSÜRÜZ; NILGÜN ABLAYLADA TABIIKI... DILERIM HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLUR; GIRESUNA SELAMLAR... EKREME KUCAK DOLUSU SELAMLAR... GECEN YAZ SAGOLSUN IYI ARKADASLIK ETTI BANA; MALUM KÖYDE ARTIK BIZIM YASITIMIZ KALMADI..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Nis 18, 2009 4:09 pm

Sevgili dayıoğlu,okuma yazmayı unuttun galiba?Niçin arasıra yazmıyorsun.Selam ve sevgilerimle..........
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 2 misafir