NEVGIN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Ağaoğlu » Cmt Oca 07, 2006 12:40 pm

slm nevgin ne var ne yokhayat nasılgitiyor.Mesajına bu zamana kadar cevapyazamadım çünkü şu anda hatay da askerlik yapıyorum.Sezgin bey nerde cok yoğun heralde siteye zaman ayıramıyor.yeni yılınızı ve mubarek kurban bayramınızı en icden duygularla kutlarım.Yazın görüşmek umutuyla kendine çok iyi bak
Kullanıcı avatarı
Mahmut Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Oca 07, 2006 9:31 pm

Nevgin selamlar canisim bende ha boyle üye olayim dedim iki lafin belini kıralım umarım iyisindir umarım hayat istediğin gibi senin için şekillenir kendine cici davran başarilarin daim olsun...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Pzr Oca 08, 2006 7:48 am

Aslında ilk benim hoşgeldin demem gerekirdi ama malum meslek muhasebe olunca yıl sonu bakamaz olduk foruma .Şurda doğdum büyüdüm illaki tanırım seni ama sen tanımazsın belki gerçi anne tarafından da akraba sayılırız.Hoşbuldukmu desem hoşgeldinmi desem,neyse sende hoşgeldin bende hoşbuldum:)))
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Mar 12, 2006 8:35 pm

DAYIMIN KIZI NASILSIN
ARTIK TANIDUN BENİ DEĞİL Mİ...
VEDAT DAYIMA YENGEME SELAM SÖYLERSİN...
KENDİN İYİ BAK.GÖRÜŞMEK ÜZERE ...

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 4:23 pm

Nevginim canimin ici hele sukur sitenin yolunu buldun buna cok sevindim :) :) eki bugun yine sanslisin ha sadece sabah okulun vardi ogelden sonra buralarda dolandun durdun hemiii :) 36 gun bisey deyil az kaldi ha, ha gayeret bitmis sayilir okulun ohhhhh ne guzel hala yeyen bol bol dolasir izin alis verisi yaparuk hemiiiiiii :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

kimmiyim

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Pzr May 14, 2006 2:31 pm

kendimi yeterince tanıttığımı düşünüyodum ama yanılmışım. beni daha önce hiç görmemiş olduğun için haklısın . bende şahinkaya köyündenim. sen heralde fransada yaşıyosun neyse kendine iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş May 17, 2006 2:09 pm

gecen gun gorustuk dun aksamda eki hic sorma o gecen ki gunu o metrodaki merdivenler aklima geldukce eliyirum gumekten al iste hatirlattun gulme krizi tutti beni halimizi goren ne derdi acaba bu kizlar delirmisler ...... gerisini dusunemiyorum ekiiiii kameralar var idi bizi orda insallah gormemisturler neysaaa haklisun fazla acikluk yapmayalum yoksa koyumuzun insanlari yazin bizi gorunce ha bire dalga gecerlerde dalga denizde olur sizin eve gelmiyosam bi sebebi vardir ekiiii onuda ya biliyosundur yada bidahakine gorusunce soylerum temam mi eki heeee her cumartesi goruselum mi cok eyi olur gene metroda anlarsin ya ve aleykumselam sende evdekilere selami mi iletirsen cok sevinirim kendine cok iyi bak seni coooooooooookkkkkkkk seviyorum kocaman opuyorum simdiden ozledum seni

ekiiiiiiii merak etme ben unutmam kolay kolay zehir gibi kafa var iken silinmez :lol: :lol: :lol: :lol: hem her sabah oradan geceyirum bazende kapiya bakayirum belki cikarsun diye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: senda unutma bizim evun yolini 8) 8) 8) gelmememin sebebini biliyosun ekii soyledum iste vuhhhhh korktum senden haa dovme beni ne olursun :P :P ekiiii cumartesi belki gelurum temam mi :wink: sende kendune cok eyi bak seni coooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seveyirum kocamannnnnnn opeyirummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim hayatim herseyim cantanem canikkk
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

:)))

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt Haz 12, 2006 11:15 am

nevgin nasılsın neler yapıyorsun k.i.b sonra görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Haz 13, 2006 1:18 pm

merhaba Nevginciğim sağol iyiyim,sende iyisin inşallah vallaha inanmazsın bende sana yazayım diye düşünüyodum kalp kalbe karşıymış sen önce davrandın benden.Fatma ablayla görüşüyoruz sürekli evet senle ilk oldu ama devamı gelir inşallah:D öpüyorum canım seni kendine iyi bak :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Sal Haz 13, 2006 10:05 pm

teşekkür ederim kardeşim sıkıntımız yok allaha şükür sıkıntılardan bile eğlence çıkarasını öğrendik malesef neyse bunalr derin mevzular :lol: katılımım daimi ama katılıma değer veren az gene sitem ettim yaff tüh :) kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hediye Sever » Cum Haz 16, 2006 9:24 am

İyidir ablacım ne olsun çalışıyorum işte Ayşe ablanla pek sık görüşemiyoruz benim izin günüm pazar onunda işi oluyo o yüzden biraz ayrı kaldık gerçi evlerimizde uzak bide o var tabi ama o da çok iyi biliyosun dimi bir bebeği olacak .Evet yazın trabzona gelicez bu yaz ailemle gelcem sen babamı tanımazsın dimi sadece annemi ve ibrahimi tanırsın neyse geri kalanlarlada bu yaz tanışırsın canım ailene selamlar senide öpüyorum canım kib
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Haz 20, 2006 3:11 pm

ekii doğri deyusun he ona da gideyim kardaşum siz da çoksunuz ha karıştiriyrum sizi :lol: öptüm canım seni
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

:)))

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Haz 21, 2006 7:58 pm

şiiiiiiiiiittttttt kız nerelerdesin hiç görüşemiyoruz netse kendine ii bak herkeze selam

benda buralardayım bak bu günü unutma fattttttttttttttttmaaaaaaaaaa abla sende unutma inş önemli b işey yoktur hemen çıktınız neyse sorarım ben bunun hesabını 0(=======> kılıcımı biledim ikinizide kesecem neyse herkeze selam kendinize ii bakın byeeeeeeee
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Haz 26, 2006 7:10 am

merhaba canım. doğum günü tebriğin için çok teşekkür ederim. doğumgünüm süper sürprizlerle dolu geçti. ben çok iyiyim.umarım sende öylesindir.görüşmek üzere. öpüyorum. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Haz 28, 2006 2:00 pm

ekizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bize gelllll hadi cabuk cabuk seni bekliyoruzz gelmezsen oldururum seni dermisimm ben sana kiyarmiyim hadi gell haaaa biraz deliluk dedikodu eglence sohpet msn yaparuk eyi gelur dimi hadi cok bekletme 8)

ne ablasi len iskele ablasimi cok fark olsa hadi neysede bi yasla abla olunmaz hem ben yarin gene okula gidicem kizim motor ehliyeti icin o yuzden sen gel dun telefonda yalvardin ama bende gel dedim onu niye yazmiyon gicik seni saka saka banane sen gel biz iki kisiyiz sen bir yani biz degil senin gelmen lazim.
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir