"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
TAMAMI BULUNMADI DİNLEDİĞİM HABERDE
DİYORLAR GENEL BAŞKAN ARANIYOR HER YERDE
GECENİN BU VAKTİNDE ACAP KİMBİLİR NERDE
BAHSEDİLİR BİR ZAMAN ONLARIN HALLARINDAN
Ecel çağırdı tabi altı kişiyi birden, Bu durumu insanlar geçirmelidir gözden, Şimdi dua bekliyor o rahmetliler bizden, Biraz ince düşünen anlıyor hallarından...
O kaza sonrasında sağ kalınırmı bilmem, Heleki o soğukta ihtimal bile vermem, Allahın kudretine elbette bir şey demem, Televizyon bahseder onların hallarından...
ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞKA NE GELİR ELDEN
GERİYE DÖNÜŞ MÜ VAR GİRDİĞİMİZ TÜNELDEN
ÇEŞİT ÇEŞİT ÖLÜMLER DENİLİYOR KADERDEN
YORUM YAPIP YAZARIZ GİDENİN HALLARINDAN
İnsan çok üzülüyor böylesi ölümlere, Hele böyle aniden dünyadan göçenlere, Gözyaşı dökülüyor sevilen sevenlere, Gazeteler bahseder ölenin hallarından..
YÜCE RABBİM AFETSİN BU ACİZ KULLARINI
İNANAN KULLARININ DÜZ ETSİN YOLLARINI
BU AKŞAM EKSİK GÖRDÜM SİTENİN DOSTLARINI
KADİM DOSTUM ANLAMAM BU ARA HALLARUNDAN
Kadım dostun her zaman aramızda oluyor, Gayet güzel şekilde dostlarına yolluyor, Hassas oldu Altuncu gözler gelip doluyor, Size bir şey diyemem o dostun hallarından...
BU GECE BÖYLE OLDU RANDIMANI KIYMETSİZ
YİNE KABADAYILAR MİNNETSİZ Mİ MİNNETSİZ
BİR İNSAN BU ŞEKİLDE OLURSA MERHAMETSİZ
NE MANA ÇIKARMALI ONLARIN HALLARINDAN
Muhsin başkan şu anda hepimizi üzmüştür, Onunla altı kişi ahirete göçmüştür, Siyasiler mecburen işlerine dönmüştür, Siyaseti sevmeyen anlamaz hallarından...
AĞABEY GÖRÜŞELİM FIRSATLAR ELVERENDE
MERAK ETMA AVLARSIN BENİ,SENİN DERENDE
BİR KUŞ GİBİ GELEREK DURURSAM PENCERENDE
SEN İYİ ANLIYORSUN BÖYLE DOST HALLARINDAN
KALKACAĞIM ERKENDEN İŞLERİMİN YÜZÜNDEN
HASRETLE ÖPÜYORUM SENİ İKİ GÖZÜNDEN
HER ZAMAN DERS ALALIM BÜYÜKLERİN SÖZÜNDEN
ARİF OLANLAR ANLAR ONLARIN HALLARINDAN
Çok bekledim dostlarım gelmedi aramıza, Belki merhem olurdu şu gönül yaramıza, Zayıfladık bugünler bakmayın daramıza, Hiç kimse anlamıyor düşenin hallarından..
Ben de yazayım sana son dörtlüğü Gölcükten, İnanki seviyorum dostlarımı yürekten, Allahım koru bizi her çeşit kötülükten, Dostlar gelse buraya bahsetse hallarından...