MEHMET KIRMAZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

tanisma

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Pzr Ara 25, 2005 12:21 am

mehmetcigim merhaba hosbulduk.Seni ilk anda taniyamadum kusura bakma(gicikirman )yazsaydun hemen taniyacaktum.Rehime ablaya,Ibrahim abiye selamlarimi ilet.Sevgiler
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hoşbuldukda

Mesajgönderen mehmet aydınlı » Pzt Ara 26, 2005 10:49 am

Sayın kırmaz kardeşim önce merhaba diyeyim, nasılsın ,inşaallah dahada uzun boylu tanışırız.Şahsen tanıyorum ,selam lar.Şunu demek istiyorum biz burda idik yeni gelmedik , siz ancak farkına vardınız, teşekkür ederim sağolun yinede, görüşmek üzere hoşçakalın.
mehmet aydınlı

meraba hocam

Mesajgönderen Faruk Işın » Pzt Ara 26, 2005 3:40 pm

EY GİDİ MEHMET AĞA
EVDEN DUDURSUN EVDEN
SENİM GİBİ BODODUR
DURMAZLER YERLERİNDE

SOYLE BANA NERDESUN
NEYABAR NE EDERSUN
DURURSUN ORALARDA
KENDUNI BISE ZANNEDERSUN

BEN GİYMEDUM FİSDANİ
ASALEDEN YAKIŞMAZ
KİÇİKIRMANUN MEHMET
BU TÜRKİLERUN UYMAZ

BEN SANA DEMEDUMMİ
BENDEN YUKARİ DURMA
NASAADUM VAR SANA
C GİBİ ANURMA

KIRMADAN GECEYUKEN
GÖRMİŞUM EVUNUZİ
TÜRKİ SÖYLEYEMEZSUN
BARİ AVUTMA BİZİ

DERTLERUM DAĞLAR KADAR
KALSUN MEZARA KADAR
YANACAK YÜREKLERUM
İNAN MAHŞERE KADAR

KIRIKHAN DAĞLARİNA
GÖCMEN KUŞLAR KONUYOR
SİZDEN BEN AYRILALI
YUREKLERUM YANAYU

BAHDUM YOK İKBALUM YOK
TEK BAŞUMA KALMİŞUM
ÇAYKARA YOLLARİNDA
DOSTLARİ ARAMİŞUM
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanışma

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cum Ara 30, 2005 9:15 am

Merhaba Mehmet'çim; Bu siteye alışmam biraz zor oldu. İşimin yanında bununla uğraşmak zor oldu. Sevgili Mehmet AĞAOĞLU'nun kullanım konusundaki mesajlarının yardımıyla olayı çözdük. Kırıkhan'da doğduğunu söyledin. Benim de Kırıkhan'da eğer akrabalarım var. Polis Zeki ŞAHİNOĞLU Eniştemiz yani eşi benim amcamın kızı. Bayraktar'ların kızı Güzlade benim Analığım yani Babamın ikinci eşi (Rahmetli oldu). Burada Şur'luları görmek, okumak bana heyecan veriyor. Dikkat et ben hep Şur diyorum, Şahinkaya demiyorum. İlginden dolayı teşekkür eder, mutlu günler dilerim. Selam ve dua ile.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cmt Ara 31, 2005 8:39 pm

Sevgili Mehmet; Biyografinde "Kırıkhan'a gittiğini" belirtmişsin. Ben de Kırıkhan'a göç edenlerden anladım. Polis Zeki İzmit'te görevli iken emekli oldu ve bir süre İstanbul Bağcılar'da yaşadı ve 3-4 yıl önce de tekrar Kırıkhan'a gitti. Yeni Yılın kutlu olsun. Selam ve dua ile. Veli Torunu.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 10:32 pm

TANITIMINDA BİR HATA BULURMİYUM DİYE BAKARKEN EN SONDA ACİDUM SANA.HALBUKİ EYİ UŞAĞA BENZEYUSUN. YAZUK OLMİŞ SANA.AMA EYİ TARAFİ ELDUĞUNDE DİREK CENNETE GİDECESUN.ALLAH SANA YAŞAYACAĞUN EN BEYUK CEZAYİ ALTUNCOĞLİ İLE EVLENDUREREK VERMİŞ.VAĞ VAĞ VAĞ.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Sal Oca 03, 2006 4:40 pm

MERHABA MEHMET SENI TANIDIGIMA SEVINDIM DEDELERIMIZ AMCA COCUKLARI OLUYORLAR ANNENI TANIMIYORUM IHSAN ABIYI TANIRIM HER IKISINIDE SELAMLARIMI ILETIRSIN INSALLAH YUZ YUZE DE TANISIRIZ SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Finoğlu » Çrş Oca 04, 2006 2:07 pm

Benim gibi adamı nasıl görmezsun.100 kilonun üzerinde yarım dünya gibiyim.Neyse işin şaka tarafı.Teşekür ediyorum kardeşim.Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Finoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dost

Mesajgönderen Turgut Atalay » Çrş Oca 04, 2006 11:22 pm

Merhaba kardeşim.İlk önce hatırlayamadın seni ama Kürşat'ın arkadaşı olduğunu geçte olsa hatırladım.Mehmet abide teyit edince emin oldum.
Teşekür ediyorum.İnşallah elimizden geleni yapacaz.
Sitenin amacı zaten tanışmak ve köylü olarak birlik ve beraberliği geliştirmek.Amaca uygun her verilen görevde varım.Gücüm ölçüsünde.
Kurban Bayramını Kutlar sağlıklı günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hediye Sever » Prş Oca 05, 2006 3:16 pm

Selam nasılsınız biliyormusunuz telif hakları bana ait olan bir resmi kullanıyorsunuz.Şaka bir yana o resmi çekerkende her gördüğümdede kendimi çok iyi hissediyorum.Kazangıranların benim hayatımdaki yeri bambaşka evimi her gördüğümde orda geçirdiğim günler çayır zamanı dayımla yaptığım balyalar ve gece yarılarına kadar leküs eşliğinde kestiğimiz otlar yada ne biliyim yağmur yağar korkusuyla naylonlar eşliğinde yarı uykusuz geçirdiğim geceler geliyor aklıma.Aslında aynı şeyler yine yaşanıyor ama ben o eski tadı şimdi alamıyorum nedense belkide çocuklukken küçük şeylerden mutlu olabiliyorduk kimbilir neyse başınızı ağırtmıyim daha fazla SİZİN VE AİLENİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN İYİ BAYRAMLAR
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Ağaoğlu » Cmt Oca 07, 2006 10:07 am

meraba mehmet abi mesajlarına uzunsüredir cevap yazamadığım için özür dilerim inşallah iyisinizdir askerlik istediğimiz zaman interneti bulamıyoruz yengeme selamlar eder kurban bayramınnızıen icden duygularla kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öberim ŞAFAK 61
Kullanıcı avatarı
Mahmut Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turan Bülent Işın » Cmt Oca 07, 2006 11:45 am

mehmetciğim kardeşim.görüşemesekte gönül birliği içerisinde olmamız yeter.onun için uzak diye bir yer yok diye noktalıyorum her sözümü.yeterki gönüllerde olalım.bayramın kutlu olsun.
Kullanıcı avatarı
Turan Bülent Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Uysal » Cmt Oca 07, 2006 9:58 pm

Mehmet abi selamlar umarım iyisindir umarım hersey yolundadir beni tanımışsındır herhalda:) bayadir görüşmemiştik seni burda tekrardan görmek konuşmak cok güzel hayat umarım istediğin gibi şekillenir tekrar görüşmek ümidiyle...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sağlık

Mesajgönderen Ahmet Serdar Onat » Sal Oca 10, 2006 1:42 pm

merhaba mehmetciğim kurban bayramın mubarek olsun ola burnum herhal kirildi soğuktan anlayamaduk oni hep sola çekeyu solida hiç sevmem laş zeki kizmaz.sen neyapayusun tatili nerde geçiruyusun fazla gezma uşutursun ben o dağda şifayi kaptum ogün bugündu yatayurum bronşit oldum yeni yıl hep hastaluklar ile geçecek herhal.senungida malubiyetile(maçtan)olsun üzülme hadi görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Ahmet Serdar Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Osman Kıran » Çrş Şub 15, 2006 1:27 pm

MESAJIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.GÖRÜŞMEYELİ NE VAR NE YOK.ÇOLUK ÇOCUK İYİLERMİ.BUNDAN SONRA İNŞALLAH DEVAMLI GÖRÜŞÜRÜZ.HERKESE SONSUZ SELAM VE SEVGİLER.
Kullanıcı avatarı
Osman Kıran

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir