"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Dostlar,Cumanız Mübarek Olsun.. Ben yine paragafı erken saatte açayım,evinde neti olmayanlar çalıştıkları yerden ya da herhangi bir yerden eve gitmeden önce aramızda olabilirler belki....
Bu akşam evinde neti olanların tamamı inşallah aramızda olur...Ve yine bu akşam sevgili dostlarıma misafir gelmez ve de sevgili dostlarım da misafirliğe gitmez inşallah... Hani bu iş haftada bir gün,kendimizi mümkün mertebe bugüne hazırlayalım diye düşünüyorum...Sanırım sevgili dostlarım da aynı düşüncede ama aksılıklar olabiliyor...Hayırlısı olsun..
Paragafımız bol katılımlı ve neşeli olsun.. Bütün dostlara bir vesile selam olsun !!!!!!!!!
Günler ne cabuk geçiyor yine bir cuma akşamı burada olacağız inşallah tüm katılımcılara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum herkese hoş geldiniz hayırlı neşeli güzel bir gece diliyorum,inşallah bir aksılık olmazsa birlikte oluruz,şimdilik herkese selamlar..........
Evet sayın Altuncizadeler. Sizinle aynı fikirdeyim. İnşallah katılım haddinden fazla olur da işi olanlara kaçma imkanı doğar. Sakın bu yazdığımdan kaçacağım manası çıkarılmasın. Anormal bir durum olmadıktan sonra inşallah beraber olacağız.
Şimdiden herkese iyi paragaflar diliyorum.
Sayın Muzaffer Bey,
Bu akşam erkencisin. Adnan Hocam paragafa katılamayabilirim dedi.
Eğer İhsan Bey de katılmazsa işler iyi değildir demektir.
Saygılar sunarım
Sevgili Yılmaz Hoca, Bizim elimizde bir şey yok...Ne yapalım ! Biz bir hafta paragafı iple çekiyoruz... Sevgili dostlarımızla buluşmak,güzel anlar yaşamak,en azından bu sayfaya yazanlardan sıcak haber almak..Bu bizim amacımız...
Herkese Selamlar Saygılar,
Bu akşamki paragafa Muzaffer Hocam, Adnan Hocam,İhsan Bey,Muhammet
Şahin mutlaka katılmalı. Çünkü türküleri ve atışmalarıyla paragafa müthiş
güzellik katmaktadırlar. Onları bekliyoruz
herkese hayırlı akşamlar. gecenin ilerleyen saatlerinde görüşmek üzere
yaratan burun koymuş iki göz arasına
nedir bunun sebebi erdiniz mi sırrına
bilen varsa söylesin babasının hayrına
içinden çıkamadım varsa çözen buyursun
En son Alptekin Gökhan Şahin tarafından Cum Mar 13, 2009 5:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yaratanın sırları sayılmaz aziz dostum, Ben sırların peşinde yıllar yılı hep koştum, Bir şey bulamayınca çaresizlikten sustum, İnsan nasıl konuşur bilen varsa buyursun...
Sağ olanlar her hafta paragafta buluşur
O güzel muhabbetler ilden ile ucuşur
Gencleri yaşlıları ne güzel de yarışur
Dünyanın her yanından katılanlar buyursun.
HEPİMİZ YARATILDIK TÜRLÜ HİKMETLER İLE
ŞU AN ARANIZDAYIM GİZLİ ÇİÇEKLER İLE
TARİFİ MÜMKÜN DEĞİL TÜRLÜ BÖCEKLER İLE
KARINCANIN SIRRINI BİLEN VARSA BUYURSUN