gönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 01, 2009 8:57 pm
Sinanciğim....!!!
Mesajın için çok teşekkür ediyorum..!!! Bu değerli sitemiz için benim şahsen çok fazkla bir şey yapabildiğimi sanmıyorum...!!Eden geldiğince karınca kadarınca bir şeyleri yapmanın gayreti içindeyim nacizane...!!!Sizin gibi kardeşlerimizin bu tür motive edici mesajları beni dahada sevindirerek umutlandırıyor...!!!
Tabii sayfa için dahada çok ve güzel şeyler yapılabilir...!!!Ancak bu biraz ilgi ile vede boş vakitle olur...Bazı arkadaşlarımız g...!!!erçekten bu sayfaiçin çok istekli olabilirler ama belki vakitleri olamayabilir...Yeni katılan arkadaşların heyecanı ve isteği beni çok mutlu ediyor ve umutlandırıyor...!!Tabiiki şu bir realitedirki herkes istediğimiz gibi olamaz ve olamaz..İnsanın çocuğuna sözü geçmediği bu çağda bana göre hoş görü ve sabır ile bu sayfayı daha güzel yerlere taşıyacağız inşallah...!!! Ben şahsen bu site sayesinde gıyaben tanıdığım veya hiç tanımadığım kişileri tanıdım ve daha samimi olduk...!!!Bu en önemli yararı bence...Çocukluktan tanıyıpda uzun zamandır göremediğiz arkadaşlarla samimiyetlerimizi dahada geliştirdik...!!Bu durumlar en güzel tarafları....!!!
İnşallah dahada iyi olacak...Sabır ve hoş görü ile daha güzel yıllara inşallah kavuşacağiz....!!!!
Ailece sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...!!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!