Selim Selimoğlu

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

Selim Selimoğlu

Mesajgönderen Selim Selimoğlu » Cum Şub 06, 2009 12:13 am

Resim
şöyle geriye dönüp de baktığımda yüzlerce anı görüyorum ona dair.her yere izini bırakmış, nere baksam onu görüyorum.yüce mevlam aramızdan aldı onu.çok ama çok büyük bir acı,yüreğimize ateşten yağmurlar yağdı.ağladık ama gözyaşları o ateşi söndürmeye yetmedi.
sevecen,tatlı yüzlü,merhametl,dürüst,gözü helal lokmada olan,kendinden çok başkalarını düşünen bir insandı o.hiç aklıma gelmezdi bir gün dedemin cenaze namazına katılacağım.evet elbette herkesin sonu orası ama düşünmek istemiyordum böylesi büyük bir yıkımı.
sessiz olan köy artık daha bir sessiz oldu.bir yaprak daha düştü,koca bir yaprak,asilce ve görkemlice.bilemiyorum bu sessizliğe nasıl dayanacağım.Allah bize sabır ihsan eylesin.
Yüce mevalam yerini cennet bahçelerinden biri eylesin dedem,varsa günahını affetsin,göklere çıkarsın seni,bu fani dünyayı aratmasın sana.
Çok sevdiğim babaanneme Allah'ım en büyük sabrı ihsan eylesin.hepimizden çok onun acısı daha büyük.Allah ona sağlıklı,mutlu uzun yıllar nasip eylesin.
En son Selim Selimoğlu tarafından Cum Şub 06, 2009 12:26 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Selim Selimoğlu

Mesajgönderen Selim Selimoğlu » Cum Şub 06, 2009 12:24 am

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Selim Selimoğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Şub 06, 2009 3:41 pm

Selim Selimoğlu ağabeye Allahtan rahmet diliyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Şub 10, 2009 2:49 pm

Sevgili Selim, dedeni ne de güzel anlatmışsın. Senin gibi geçmişine bağlı gençleri gördükçe insanın geleceğe dair umutları artıyor. Kuşkusuz adını da taşıdığın dedenle bizlerle kıyaslanmayacak derecede özel hatıraların vardır. Kendisini senin kadar olmasa da bizde çok seviyorduk. Onun yüzünde somurtkan bir ifadeye, gönlünde düşmanlığa ve niyetlerinde bir olumsızluğa rastlamadık. Allah onu büyük hesapta mahçup etmesin. Biz kendisinden tüm gönlümüzle razıyırz. Allah'ta razı olsun.. Size de sabır versin.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 10, 2009 2:58 pm

Selim Selimoğlu Abiye Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun inşallah.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Şub 11, 2009 7:21 pm

Eygidi ey...!!!
Rahmetli ile aynı ismi taşıyan torunu Selim SELİMOĞLU'nun sayfaya koyduğu son resme bakıyorumda....!!! Eygidi insanlar demekten kendimi alamıyorum...!!!
Kemençeyi çalan rahmetli Mehmet YAZAR(şaleya);rahmetli Selim SELİMOĞLU;solunda rahmetli Mehmet AKAÇ(cehennem);onun sağında rahmetli( yanılıyorsam özür dilerim) Mahmut NANOĞLU ve yanılıyorsam özür dilerim rahmetli Zihni AYAL....!!!!
ALLAH onları ve herkesi gani gani rahmet eylesin...Mekanları cennet olsun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Şub 12, 2009 5:29 pm

Ne yazsamki yada nasıl anlatsam.Amcam hasta olunca bir yazı yazacaktım siteye Dükkanlar Kapanmasın diye yazamadım.Benim için çok özel bir arkadaş,arkamdaki yüksek dağlar ve hiç aklıma gelmezdi o dağlarında devrileceğini.Kuşmer yaylasının fiyat bilmez bakkalı.belkide enflasyonun etki etmediği tek yer amcamın dükkanıydı.son birkaç yıl hariç yavuzla selim işe el atana kadar gelen müşteri fiyatı belirlerdi.yayladan inerkende 3 ay boyunca ziraat bankasında biriken maaşları çeker yayladan bakkaldan kalan borçlara verirdi.Yüreğide sofrasıda açıktı herkese ardına kadar.selimun dükkanı kapalıysa selim birilerinin koluna girip evde kavurma yemeğe götürmüştür.Çay içilecek kahve içilecek hele ibrahim amca öldükten sonra toplanma yeri selim ustanın dükkanı.hey gidi günler elinde çezve tüp kısık yanıyor günün çoğunu kahve yaparak geçiriyor.yaş sınırı yok herkese hizmet.İkram ettiği sıcak kahve kadar satış yapamıyordu.Bir akşam hastahanede yanında refakatcıyım dedim iyileşeceksin yaylaya gideceğiz.birden bana baktı bizden geçti dedi köye getur beni bir iş edeceksen.Dedim gidecez herşey olur.dediki oğlum herşey olurda kösenin sakalı bitmez.şimdi nerden bakıyor bilemem ama ben onu çok seviyorum vede hergün daha çok özlüyorum
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Şub 13, 2009 4:40 pm

Herkes kaybettiği sevdiklerini anlatsın bakalım,neler yazarlar kimbilir.İnsan okuduğunda şaşırır belki de.Öyle insanlar vardır ki herkesin sevdiği saydığı ayrılmak istemediği bir değerdir.Öyle insanlar vardır ki yıllar geçse bile unutulmaz.Ama bilinen bir gerçek varki o da bir gün ayrılığın muhakkak gelip çatacağı gün...
-Geçmişte bunları hep yaşadık,gelecekte de hep yaşayacağız.Giderken arkamızdan bizi iyi şeylerle anımsayacak dostlar ve dostluklar bırakabilirsek ne mutlu bizlere.
-Bazı insanları anlatmak için sayfalar dolusu çok şeyler yazılır ama yetmez.İnsanın yazdıkça yazası gelir.
-Burada yazacağım üç beş satırla rahmetli Selim amcayı anlatabilmem mümkün değildir.Allah gani gani rahmet etsin.Öncelikle eşine ve çocuklarına,yeğenlerine ve torunlarına Allah sabırlar versin diyorum.Hiç kuşkusuz Kuşmere ayak bastığımızda o değerli şahsiyeti hatırlayacak ve rahmetle anacağız.
-Artık zaman çok çabuk geçiyor ve gün geçtikçe yıkılan ağaçların değeri daha da iyi anlaşılıyor.
-Aslolan değerlerimizin kıymetini sağ iken bilip ona göre davranmak ve geleceğimizi sağlam zeminler üzerine oturtmaktır.Sevmesini bilelim yaratandan ötürü.
-Kaybettiğimiz değerlerin korunması adına ne gerekiyorsa en iyisini ve en güzelini yapmak dileğiyle ölülerimize tekrar yüce Allah'tan rahmet geride kalanlarına sabır ve metanetler diler selam,sevgi ve saygılarımı sunarım...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Çrş Mar 11, 2009 3:46 pm

Baki kalan bu kubbede
Hoş bir seda imiş

Resim
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 14, 2009 12:28 am

bu yazın nahır fotoğrafı çekmek için erkenden kalmıştım, henüz sığırlar dışarı çıkmamıştı, allahtan Selim amca dükkanı açmıştı, yanına gittim sabahın ayazında demleyip ikram ettiği çayından içtim, sohbet ettik, kalpten bayağı rahatsızdı nefes almakta zorlanıyordu ama (doktor olarak söylemem yanlış denecek ama) sigara tiryakisi biri olarak Selim amcanın sigara aşkını hayranlıkla izledim. Allah rahmet etsin.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Nis 08, 2009 10:17 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 10, 2009 8:03 am

Evet bazı insanların etrafına verdiği güzel intibalar onun daha fazla gündemde kalmasını sağlayabiliyor..Bakınız rahmetli Selim ağabeyin herkeste bir resmi varmış,ne güzel,değil mi ?

Dr. Bülent teşekkür ederim !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Selim Selimoğlu » Cmt May 09, 2009 1:41 am

Resim

yokluğun çok kötü dede, alışmak mümkün değil.sensiz köyde ev ıssız virane.ya yaylada ne yapacağız sensiz.
Kullanıcı avatarı
Selim Selimoğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr May 10, 2009 8:50 pm

Allah gani,gani rahmet eylesin,baktıkça hüzünleniyorum çok sevdiğim biriydi......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Sal May 12, 2009 7:45 am

selim dedeye allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum selim dede dükkanıyla yaylaya ayrı neşe katıyordu
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KAYBETTİKLERİMİZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir