UYELIKLER HAKKINDA BILGI!!!

Köyümüz ve köylümüzü ilgilendiren her haber ve olayı ( hastalık, vefat, düğün, kutlama v.b. ),buradan duyurabilirsiniz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Osman Nuri Sarı

UYELIKLER HAKKINDA BILGI!!!

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 10, 2009 12:43 pm

Uye listesini yeninden gozden gecirdim ve maalesef bir cok uyelikleri sildim..

Sadece isimle uye olan, yada soy isimle uye olan , mesela murutoglu 61, yada murutoglu 31, bunun gibi bir cok takma isimlerle uyelik alanlara ilk baslarda onay verdik, sonra bunca uyarilara ragmen BU KONUDA BASLIK BILE ACTTIK.. UYELIK ADINI DEGISTIRMEK ISTEYENLER BURAYA LUTFEN...Basligina cok az kisi muracaat ederek uyeligini degistirmistir...

Uyelikleri silinen uyeler.. Siteye tekrardan uye olmak zorundalar..

Birde mail adreslerinden isim ve soy isim olanlari , UYELIKLERI DEGISENLER BU BASLIGA LUTFEN , baslikta degistirilmistir...

Birde ilgimi ceken bir durum var mail adreslerinize lutfen dikkat eyleyin cok sacma mail adresleri var bundan sonra bu konu hakkinda daha titiz davranicagimizi ve anlamsiz yada anlami sacma olan mail adreslerini kontrol ettikten sonra uygun bulunmazsa uyelik adiniza onay verilmeyecektir...

Saygilarimla.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 10, 2009 12:52 pm

Bir bilgi daha vermek istiyorum..

Bir kac uyelikliri degistimedim..

Mesela SURLI: Naciye Soysal OLDUGUNU HERKES BILIYOR..

CaYKARALI: DIYE BIR UYEMIZ VAR ODA PIYASAYA CIKMADAN ALBUMLERI BIZLERLE PAYLASTIGI Icin? HAKKINI KORUMAK ICIN KIMLIGINI BURDA ACIKLAMAK ISTEMIYORUM VE YONETIM TARAFINDAN BOYLE KALMASI UYGUN GORULMUSTUR...

MECHUL : MUSTAFA AYAL ARTIK KIM OLDUGU BILINIYOR AMA SITEMIZE AYRI BIR RENK KATTIGI ICIN O SEKIL KALMISITIR..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 24, 2009 11:17 pm

Sevgili Fatma,
Sizlerin siteye gösterdğiniz hassasiyeti çok iyi biliyorum...Verdiğiniz emek için çok teşekkür ederim..
Biliyoruz ki bazı sitelere üye olanlar gerçek kimliklerini gizleyerek üye olurlar, neden çünkü deşifre olmamak için..O sitelerin gayri ahlaki gayeler için kullanıldığı düşünülecek olursa belki normal karşılanabilir...
Ama burası bir köy sitesi olması,tanışma-kaynaşma amaçlı olması ve de bu kadar uyarılara rağmen hala gerçek isimle girilmemesini doğrusu ben şaşkınlıkla takip ediyorum..
Son zamanlarda üye listesini kontrol etmedim doğrusu..Ama bir kişinin birden fazla üyeliği olduğunu biliyorum...Bilmem tam manası ile temizlenebildi mi ?

Siteye emeği geçenlere bir defa daha teşekkür ederim !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Eki 01, 2009 1:27 am

Fatma Ozbilgi yazdı:Bir bilgi daha vermek istiyorum..

Bir kac uyelikliri degistimedim..

Mesela SURLI: Naciye Soysal OLDUGUNU HERKES BILIYOR..

CaYKARALI: DIYE BIR UYEMIZ VAR ODA PIYASAYA CIKMADAN ALBUMLERI BIZLERLE PAYLASTIGI Icin? HAKKINI KORUMAK ICIN KIMLIGINI BURDA ACIKLAMAK ISTEMIYORUM VE YONETIM TARAFINDAN BOYLE KALMASI UYGUN GORULMUSTUR...

MECHUL : MUSTAFA AYAL ARTIK KIM OLDUGU BILINIYOR AMA SITEMIZE AYRI BIR RENK KATTIGI ICIN O SEKIL KALMISITIR..

eger uyelıkler sılınıorsa kımsenın ayrıcalıgı yok..caykarali cok yardımcı oldu bana allah razı olsun ama kımlıgı acıklanmalı...surli ben tanımıorum kım oldugunu degısmesı lazım...mechul mustafa ayal diye bı abimiz miş ayrıcalık yok bence onlarında ısımlerı degıstırılmelı...o yoksa benıde herkez tanıor bende ısmımın vosporos olarak degıstırılmesını ıstıorum :!: :!: ilgililere duyurulur...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DUYURULAR.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir