FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Dilek Kulak » Pzr Şub 08, 2009 10:29 pm

ablacım seni çok iyi anlıyorum düzce depreminde abimi kaybetmiştik ALLAH kimseye sevdiklerini kaybetme acısı yaşatmasın...

bir şey daha ablam sen bana hiç cevap yazmasanda ben sana kırılmam :wink:
Dilek Kulak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Kulak » Prş Şub 12, 2009 9:38 pm

ablacım iyi akşamlar nasılsın... günlük sohbet sayfasında sitemli yazını okudum (haklısın) :wink:

ablacım kendine dikkat et görüşmek üzere...
Dilek Kulak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Şub 13, 2009 7:28 pm

AYRAN İÇTİK AYRI MI DÜŞTÜK. HAYLİ ZAMAN OLDU GÖRÜŞEMEDİK. DOĞRUSU BU BENDENDE KAYNAKLANIYOR OLABİLİR. BİLGİSAYAR BAŞINDA GEÇİNCE 5 DAKKADAN FAZLA KALAMIYORUM. OĞLUM ÇOK YARAMAZ.

İNŞALLAH GÖRÜŞMEYELİ İYİSİNİZ. BU ARADA ÇOK ÜZÜLDÜM,DÜNYALAR TATLISI BATUHAN'I KAYBETTİNİZ. ALLAH SABIRLAR VERSİN. BUNDAN SONRA ALLAH ACI YAŞATMASIN.

BUNDAN SONRA DAHA ERKEN GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE KENDİNE İYİ BAK... SAĞLICAKLA KAL...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Şub 16, 2009 5:10 pm

-Değerli kardeşimiz ,epey zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle fırsat buldukça birşeyler yazmaya çalışırken,doğum günüm için göstermiş olduğunuz nazik davranışınızdan dolayı teşekkürlerimi bildirmekte hayli geç kaldım.Ayrıca yönetim adına yazdığınız yeniyıl mesajınızı da malesef bugün okuyabilme fırsatı buldum.Herşey için teşekkür eder eşinize de selam ve sevgilerimle sağlık ve mutluluklar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Kulak » Çrş Şub 18, 2009 12:18 pm

iyi günler ablacım nasılsın
Dilek Kulak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Şub 19, 2009 3:03 pm

Fatma hanım...!!!
Öncelikle selam ve muhabbetlerimi yolluyorum...!!!
İnşallah ailece sağlık ve afiyetdesinizdir inşallah...!!!Eşinize ve çocuklarınıza da selam ve sevgilerimi yolluyorum...
Fatma hanım...daha öncede yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı..Avustralyalı Ahmet Özbilgi'yi merak ettim..Uzun zamandır sayfaya ve mesaj bölümlerine yazmadı..Merak ettim..Bir sorunumu var...??? Bildirirsen memnun olacağım...Birde Günlük sayfaya yeni kayıt olan Ceyhun ALTINBAŞ kimdir..??Kimse hoşgeldin demedi vede ben tanımıyorum yabancı galiba vede uslubu hiç hoş değil..Eğer yabancı ise silermisiniz lütfen...!!!
Selam ve sevgilerimle..ALLAH'eamanet olasınız....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 20, 2009 1:16 pm

Medari iftiharımız...Sitemizin çiçeği ve gülü Fatma kardeşim...!!!
SENİN BU SİTEYE VERDİĞİN EMEK VE ÖZVERİNİM KARŞISINDA BİZİM LAFIMIZMI OLUR...!!!BENİM DAHA İLK ZAMANLARIMDA ANA SAYFAYA BİLE BECERİP BAKAMADIĞIMIZ ZAMANNLARDA SENİN PARAGAF DAVETLERİN BENİM ÖZEL M.S.N.'ME GELİRDİDE HEP MERAK EDERDİM KİM BU ŞURLU HEMŞEHRİMİZ DİYE...???SİZİN BU SOSYALLİĞİNİZE HEP GIPDA EDERDİM VE DERDİMKİ.. İÇİMDEN HELEL OLSUN BİZİM BÖYLE AKTİF,SOSYAL KIZLARIMIZDA VAR DEMEKKİ...!!SONRA GÜNLER GEÇTİ SANAL ORTAMDA DAHADA İYİ TANIDIK VE SİZİ SOSYAL BU SİTEDEKİ SOSYAL ETKİNLİKLERİNLE HEP TAKDİR VE SEVDİK...MEMLEKET VE SİTE AŞIĞI OLDUĞUMDAN ADIN HEP EVDE ANILDI VE BİZİM AİLEDE SENİ HERKES GIYABENDE OLSA TANIYOR...İNŞALLAH KISMET OLUR SİZİ BİRYERLERDE AĞIRLAR VE BİREBİR TANIŞIRIZ...!!!

AİLECE HEPİNİZE SAĞLIK SIHHAT VE AFİYETLER DİLİYORUM...!!!
ALLAH'A EMANET OLASINIZ....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 20, 2009 1:17 pm

Medari iftiharımız...Sitemizin çiçeği ve gülü Fatma kardeşim...!!!
SENİN BU SİTEYE VERDİĞİN EMEK VE ÖZVERİNİM KARŞISINDA BİZİM LAFIMIZMI OLUR...!!!BENİM DAHA İLK ZAMANLARIMDA ANA SAYFAYA BİLE BECERİP BAKAMADIĞIMIZ ZAMANNLARDA SENİN PARAGAF DAVETLERİN BENİM ÖZEL M.S.N.'ME GELİRDİDE HEP MERAK EDERDİM KİM BU ŞURLU HEMŞEHRİMİZ DİYE...???SİZİN BU SOSYALLİĞİNİZE HEP GIPDA EDERDİM VE DERDİMKİ.. İÇİMDEN HELEL OLSUN BİZİM BÖYLE AKTİF,SOSYAL KIZLARIMIZDA VAR DEMEKKİ...!!SONRA GÜNLER GEÇTİ SANAL ORTAMDA DAHADA İYİ TANIDIK VE SİZİ SOSYAL BU SİTEDEKİ SOSYAL ETKİNLİKLERİNLE HEP TAKDİR VE SEVDİK...MEMLEKET VE SİTE AŞIĞI OLDUĞUMDAN ADIN HEP EVDE ANILDI VE BİZİM AİLEDE SENİ HERKES GIYABENDE OLSA TANIYOR...İNŞALLAH KISMET OLUR SİZİ BİRYERLERDE AĞIRLAR VE BİREBİR TANIŞIRIZ...!!!

AİLECE HEPİNİZE SAĞLIK SIHHAT VE AFİYETLER DİLİYORUM...!!!
ALLAH'A EMANET OLASINIZ....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Kulak » Pzt Şub 23, 2009 11:50 pm

ablacım iyi olmana çok sevindim kusura bakma mesajına geç cevap yazıyorum flim seyrediyordumda :lol: ben iyi olmaya çalışıyorum bu aralar sınavlarım var annem ve babam rahatsız hepsi birarada olunca ister istemez sitres oluyor kendine iyi bak görüşmek üzere
Dilek Kulak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Sal Şub 24, 2009 2:40 pm

Sayın fatma ozbilgi once selam eder ailece sağlıklı olmanızı temenni ederim. Benim sizden ricam uzun zamandır bir vaybeni bolümü için başta ihsan şahin ve ben diğer arkadaşlarda yapalım diyoruz lakin vaybeni yapılacak bolüm yok şayet uygun gorürseniz kültür sanat bolümünde bir sayfa açarsanız arkadaşların arzuları yerine gelmiş olur sanıyorum sizden başkası bu bolümü açamaz bolüm sorumlusu olarak ihsan şahini yapmanızı rica ediyorum.
Tekrar selam eder hayırlı günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ayan » Cum Şub 27, 2009 8:46 pm

Fatma Hanım,
İyi akşamlar.Uyarın için teşekkür ederim. Beni aranıza aldığınız için ayrıca
teşekkür ederim.Hoşça kalın.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ayan » Cum Şub 27, 2009 9:16 pm

Fatma Hanım,
İyi akşamlar.Uyarın için teşekkür ederim. Beni aranıza aldığınız için ayrıca
teşekkür ederim.Hoşça kalın.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Şub 28, 2009 11:16 am

Sayın fatma özbilgi önce selam eder hayırlı günler dilerim.Benim ve arkadaşların isteğine olumlu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat yanlış yere açtınız sebebi siteye giren vatandaş görmesi lazım vaybeni apayrı bir kültür paragaf ayrı bir kültür sanki paragafın gölgesindeymiş gibi oldu ayrı bağımsız olması lazım diye düşünüyorum tekrar selamlar.

PARAGAF.
VAYBENİ.
ŞAİRLERİMİZ VE ŞİİRLERİ.
SİNEMA VE MÜZİKLERİMİZ.
AĞITLARIMIZ DESTANLAR MAKALELER.
Ana sayfada bu şekilde olması lazımki siteye gelen görsün paragaf sayfasında olunca varlığı belli olmuyor vede yakışık almadı alakanıza tekrar teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cmt Şub 28, 2009 5:27 pm

selamü aleyküm fatma hanım bir çözüm bulalım katılım yok gibi sizler bu hizmeti yaptınıuz bizler yok etmek için çalışıyoruz açaba neden ben ısrarla devam diyorum slmlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Mar 01, 2009 9:29 am

HAYIRLI GÜNLER FATMAHANIM HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA