Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
DERTLERIMI BÖLÜŞDÜN OLDUN BENIM YOLDAŞIM
HERZAMAN ARARBIZI HABU IRFAN KARDAŞİM
TOSTLARIM ARAMASSA ELBET AĞIRIR BAŞIM
BU ARA YORKUN DÜŞTI BU MUHAMMET KARTAŞIN
SORARMISUN IRFANIM NICIN AĞIRUR BAŞUN
ÖMÜR COK HIZLI GECDI ELLIYE GELDI YAŞİM
COK INÇE DÜŞÜNUYU BU MUHAMMET KARDAŞİN
DU ADAN UNUTMASAN KURDULUR ARKADAŞİN
DERTLERIMI BÖLÜŞDÜN OLDUN BENIM YOLDAŞIM
HERZAMAN ARARBIZI HABU IRFAN KARDAŞİM
TOSTLARIM ARAMASSA ELBET AĞIRIR BAŞIM
BU ARA YORKUN DÜŞTI BU MUHAMMET KARTAŞIN
SORARMISUN IRFANIM NICIN AĞIRUR BAŞUN
ÖMÜR COK HIZLI GECDI ELLIYE GELDI YAŞİM
COK INÇE DÜŞÜNUYU BU MUHAMMET KARDAŞİN
DU ADAN UNUTMASAN KURDULUR ARKADAŞİN
selamunaleyküm irfan amca teşekkür ediyorum.İyiyiz çok şükür uğraşıp duruyoruz.Düzce merkezdeyim yaklaşık bir yıldır.Aslında çok yakınız ama özel araç olmayınca zor oluyor.İnşallah geliriz birgün.Muzaffer amcamıda defalarca davet ettim.Sözü var gelecek ama bakalım ne zaman, hep beraber bekleriz sizleri inşallah.Herkese sevgi ve selamlar görüşmek dileğiyle
İrfan Amca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Yeni yılın sizlerede sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
Evet eşim brisada fakat şimdilik beyaz yakalılar için bir sorun varmış gibi gözükmüyor. Çıkarılanlar için çok üzüldük .... Fakat durum belli yapacak birşey yok.. Görüşmek ümidiyle...
İrfan amca nasılsınız en son sen yazdın bana ben yazamadım küçük oğlum hasta oldu onunla uğraştım sizler iyisiniz inşallah ALLAHA emanet olun hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum.