Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
mrb saygıdeğer ağabeyim öncelıkle teşekkür ederım sizler tarafından hatırlanmak çok güzel ...sıteye eskı performansı gösteremıyorum doğrudur. bizden iyilik güzellik yaramaz bı durum yok ibrahım ın takıbı dışında. annem babam ve kardeşlerımde de çok ıyı..onlarında sızlere çok selamı var.sizde durumlar nasıl umarım afıyettesınızdır.esra yengeme yıyenlerıme herkese bızden kucak dolusu selamlar grşmek üzre kalın sağlıcakla...
merhabalar sevgili dost ,akraba, kardeş,arkadaş,selam ve sevgiler sunuyorum.iyimisin biraz geç farkettin ama olsun .senin samimiyetini etkilemez eşin ve çocuğun iyidir inşallah onları öpüyorum.işinde başarılar diler yuvanızda sağlık ve mutluluklar sizlerle olsun inşşallah
Merhaba kemal,evet uzun zaman oldu görüşmeyeli iyiyim çalışıyorum, ben epeydir yaylaya gidemiyorum bilirsin genelde şenliklerde bir araya gelirdik sen iyisin inşallah bundan sonra görüşürüz inşallah evlendin bebiş oldu Allah bağışlasın eşine slm Allaha emanet ol.