"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Aynı PC olunca dörtlükler karışıyor, Maşallah bazıları bunları fark ediyor, Okusun o sayfayı yanlışlar düzeliyor, Bundan sonra yanlışlar yapılmasın isterim...
memleket yakın arasıra giderim köye,
onun içindir bazan giremem siteye,
bazı dostlar başlar hemen sitem etmeye,
bilinsinki kalbim her zaman burada atar.
Sevgili Adnan Hoca ısıtamadı evi, Fatmanın bu sitede çok büyüktür görevi, Aydınlı da sağolsun bu site gizli devi, Gizli kahramanları ben burada isterim...
İrfanın işi zordur Adnan Hoca bilesin, Senin başına gelse anyayı da göresin, Torundur çok sevilir sevgiyi de bölesin, Onun gibi torunu hep yanımda isterim...
Doğru diyorsunuz muzaffer bey davanızda haklısınız.
Siz benim için hep gönlümde saklısınız.
Arkadaşlarla beraber atışmaya sizde meraklısınız.
Sizleri izlemeyi tabiki ben isterim.
Odana bir ufo al öderim masrafını, Bir hafta da ne olur belli eyle safını, Teşekkürler ederim hiç görmedim gafını, Paragaf akşamları hiç bitmesin isterim...
Merak etme Hikmet Bey ben seni biliyorum, Her hafta burada ol ben onu diliyorum, Senin gibi dostları inan çok seviyorum, Hep dostların burada olmasını isterim...
Fatma Hanım bu akşam aramızda çok oldu, İnanın memnuniyet benim içime doldu, Geçen hafta muhabbet bu haftakinden boldu, Benim gibi herkesi heyecanlı isterim...