MELTEM AYAL NACAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Kama » Cum Kas 21, 2008 9:21 am

MERAHBALAR MELDEM NASILSIN YABDIĞIN HADIRLATMA ICIN DEŞAKKÜR EDIYORUM ASLINDA COK HAKLISIN DABIKI BARAKRAFA BIZDE OLMAMIZLAZIM INŞALLAH BUNDAN SONRA BARAKRAFDA OLURUZ ENGÜZEL GÜNLER SENIN OLSUN HOŞCAKAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Serkan Özdil » Cum Kas 21, 2008 1:33 pm

Demek sizinle akrabayız.Benim annemde şahinlerden.Benim dedeme Rahmetli hacı (Habeş) Mustafa ŞAHİN,derler.Bende size katılıyorum eskiden köylerde olan muhabetleri yeniden yaşayalım.hatta hiç unutmayalım istiyorum.Kendinize iyi bakın.
Serkan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Kas 21, 2008 7:30 pm

uyarı ve tehditlerin işe yaramışa benziyor. şimdiden 7-8 kişi ekran başında, bende dahil olmak üzere...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 24, 2008 9:47 am

Sevgili Meltem,
Sana çok teşekkür ederim,böylesi önemli bir günde beni hatırladığın için....
Sana ayrıca siteye verdiğin katkı için çok çok teşekkür ederim...
Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 24, 2008 11:45 am

Meltem Merhabalar,güzel bir hizmet yaptın tabii anlayana veya dinleyene göre değişir ben bu göstermiş olduğun capadan dolayı seni kutluyorum devamini bekliyorum sağol varol diyorum,seninle birlikte herkese yaptığı ve yapabileceği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum,sizlere sağlik sıhhat diliyorum,görüşmek ümitiyle.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Pzt Kas 24, 2008 8:17 pm

Selamlar uzun zamandır işlerimden dolayı istanbulda olmadığım için siteye gelemedim davanızda haklısınız bundan sonra tüm şahinkaya ailesiyle beraber olmak dileğimle herkese ve şahsınıza selam ederim saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Kas 27, 2008 2:00 pm

Sevgili yeğenim Meltem hanıma,

Bana ait olan 6.sayfada genele hitapla yazmış olduğunuz yazınızı okuduğumda biraz da olsa moral bozukluğu yaşadım.Çünkü bu foruma üye olalı fırsat buldukça aranızda olmaya çalıştım.Beni de ortak yazınızda yazmayanlarla aynı kefeye koymamalıydın!

Öğretmenler günüyle ilgili yazınız için ise sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim.Sayfama baktığımda sadece senin bizleri hatırlaman ayrıca bana moral verdi.Oysa yedi yıl hizmeti Çaykarada geçen bir öğretmen olarak Çaykaradaki öğrencilerimden ve 30 yılı aşan hizmetimle diğer öğrencilerimden de kutlama beklerdim.Sağ ol var ol ,tekrar teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 07, 2008 9:57 pm

Meltemcigim selam vermen beni mutlu etti, bvizlerde aynen buralarda yuvarlaniyoruz, yogunluk hastaliklar derken zaman gelip geciyor, dilerim sende iyisin, bayramda gitmiyormusun koye?? Yoksa sende bizler gibi memeleketten ayri akrabadan ayri bayrami gecireceksin, simdiden bayramini kutlar sevgilerimi yollar, kocaman opuyorum....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Semra Ayan » Çrş Ara 10, 2008 8:02 pm

merhabalar meltem taziye dileklerin için çok tekkür ederim sizler sağolun bayramınızda mübarek olsun allaha emanet olun
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Cum Oca 02, 2009 9:54 pm

Meltem kız köye sokmamakla tehdit ettiğinde tanımadım seni .....
Çocukluk arkadaşını tehdit ettin utanman lazım. Kıvır kıvır hatırlıyorum saçlarını doğrumu kalmış aklımda????
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Oca 19, 2009 7:08 pm

Aziz dost
Çeşitli nedenlerden dolayı sitemizde ki bazı proğramlara aktif şekilde katılmaya şimdilik ara vermek zorunda kaldım. Ancak,
Bu siteden koptum anlamına gelmez.
“şairler ve şiirleri “ babında “yeni bir sayfa ile döneceğim” sayfasında her telden yazıyorum. Orada atışmayı kuralına göre de yapmamız mümkündür.
Kısmen de olsa kuralına göre atışmayı başlattık ..
Buyurun sizide bekliyorum
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Oca 23, 2009 8:46 pm

merhaba arkadaş,
uzun zaman görüşememenin ve de iki satır yazamamanın sıkıntısı ve üzüntüsü ile yazıyorum bu satırları...
insanlar, hayat yolculuğunda; bazen aynı istasyonda, bazen aynı durakta ve bazen de aynı aracın içinde karşılaştığı nice insanlarla kurmuş olduğu muhabbet köprüsünün zamanla yıkılmasına müsade etmediği sürece hep mutlu ve birlikte olacaklardır. işte bu duygu ile uzun bir yolculuğun sonunda bilmem hangi araçta karşılaştıktan sonra kurulan muhabbet köprülerini daha da sağlamlaştırmak gayesi ile bu sartırları yazdığımı tekrar ifade etmekten büyük haz ve mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
ancak bu yolculuklarda öyle durumlarla karşılaşılıyor ki insan, kendi isteği ile gitmek istemediği veya hedefinden uzaklaştığı günlerle karşı karşıya kalabiliyor. bu anlarda en güzeli biletlerimizi tekrar kontrol etmekten başka ne olabilir ki...
bu vesile ile sana en güzel ve samimi duygularımla yolculuğunda hep aynı araçta olduğumuzu anlatmak istedim.
esenlikler diler hayatta başarılar dilerim.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlknur Ayal. » Pzt Oca 26, 2009 5:29 pm

Selamun Aleykum. Meltem abla bende aranıza yeni girdim. benden şurda doğdum. dedem ismet ayal babamın adı cengiz ayal.Malesef çaykara da yaşamıyorum sadece yazları fırsat oldukça gidebiliyoruz.Sizleri tanımak çok güzel bende memlektmi çok özledim hele turşularını insana huzur veren o derenin sesi...:( Hayat hepimzi bir yerlere savurdu ama memleketmizi ve insanlarımızı unutmamak çok güzel zaten istesek te bizim köyümüz unutulmaz:)
İlknur Ayal.

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Oca 27, 2009 10:24 am

Ya Merhaba Kardeşim Meltem
Mesajını okudum ve siparişlerin baş üstüne evet Betül geldi ama ona vurmak ne mümkün nerdeyse o bizi dövecek neyse sende bi ablası olarak o yetkiye sahip olduğunu hatırlatırım
Fatih bey enişte ye çok selam söyle hepinize sağlık sıhhay diliyorum. Ha unutmadan az biraz bende dargın olduğumu söyliyeyim Kırıkhana geldin ama uğramadan gittin sağlık olsun inşallah enişde beyle bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Oca 28, 2009 11:13 am

kendine mesaj gönderecek eyrde iki satır kardeşine göndersene
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA